vineri, 17 septembrie 2021

 Comentariu Existentialist :

Cei care nu sant în stare să își apere simbolurile heraldice și simbolurile fundamentale ale statului, vor fi pedepsiti la nivel Astral deoarece se consideră că ori nu vor ori nu sant în stare să le apere.
Nu există așa ceva ca să faci trocuri cu asa ceva. Ungurii stiu foarte bine ce fac spre deosebire de cei care au permis să se ajungă aici.
Este ca și cum ai pierde o batalie din cadrul unui razboi pentru fiecare simbol aprobat.
Aici nu merge pe prietenie sau pe trocuri deoarece la nivel Astral nu există IERTARE.
AI GRESIT PLĂTEȘTI, AI FACUT BINE EȘTI REMUNERAT.
Adevarul este că SISTEMUL POLITIC de conducere al unui stat, continent sau la nivel lumesc este dedeparte depasit. Nu poti conduce o țară prin minciună, prin favorizarea furtului banului public,prin angajări la stat pe pile și nu pe meritocratie etc.
SIMPLU - O ȚARĂ TREBUIE CONDUSĂ DE UN GRUP SAU O CORPORATIE ALCĂTUITĂ DIN CEI MAI MERITOSI OAMENI PENTRU FIECARE DOMENIU CARE AU O EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ PE ACEL DOMENIU.
Trebuie să primeze apararea simbolurilor nationale și a celor care au pus într-un fel sau altul piatra de temelie pentru formarea acestui Stat.
Trebuiesc eliminate toate acele institutii care răspândesc informații false cum ar fi informatiile religioase, media, presă etc. deoarece scad frecventa de vibratie a Tarii  și oare cate ar mai trebuii ?
Scris de Simion Capras (17-sept-2021).



GUVERNUL TRĂDĂRII NAȚIONALE. Steagul secuiesc al județului Covasna, adoptat prin hotărâre de Guvernul PNL-UDMR / Românii din județ nu sunt reprezentați pe acest steag

SEPTEMBER 16, 2021 •ADMINISTRAȚI

Ieri, 15 septembrie a.c., Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu a adoptat prin hotărâre steagul secuiesc al județului Covasna. Românii din județul Covasna nu sunt reprezentați pe acest simbol local.

Informația a fost făcută publică pe pagina de internet a UDMR. Propunerea pentru hotărârea de Guvern privind modelul de steag al județului Covasna a fost făcută de ministrul Cseke Attila.

Simbolul local al județului Covasna, adoptat ieri de Guvernul PNL-UDMR condus de Florin Cîțu, îi reprezintă exclusiv pe etnicii maghiari din județ.

UDMR se laudă cu faptul că de când au ajuns la guvernare au fost aprobate prin hotărâre de Guvern 27 de steme și steaguri locale ale localităților controlate de UDMR.


articol preluat de pe dantanasa.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...