miercuri, 15 septembrie 2021

 Simion Capras Intreb reprezentanții bisericii ortodoxe unde sant acele icoane făcătoare de minuni și de ce nu le bagă într-un spital sa facă minuni. Unde e aceea asa zisa apă sfințită care dacă o bei vindeca. Sau acționari cu aceste mijloace de inducere în eroare a populației doar când vă dau bani.Ati nenorocit cu expresia Rob al lui Hristos Dumnezeul Nostru,miliarde de ființe transformandui în vite începând cu botezul,cununie si tot felul de ritualuri religioase fastuoase fără a informa populația statală ce fel de consecințe au asupra lor practicarea acestor religii .(scris,29 -mar-2020)


COMENTARIU EXISTENTIALIST:
In această Lume Medie nr.6 nu există nici miracole și nici minuni. In acelasi tîmp nu există nimic sfintit și nimic sfânt.
Faptul că la un ritual religios auzi de mai multe zeci de ori că este falosit cuvântul Dumnezeu și cuvantul sfant nu înseamnă că acel ritual îi ajută cu ceva pe practicanți religiilor. Nu numai că nu îi ajută dar îi intoxica cu informații false scazandu-le frecvența de vibrație.
religie inrobitoare ( religia ortodoxă) care a fost preluată de catre Hristos de la Civilizatia Serpiliana și care era făcută în mod special, ca acolo unde cuceresc ceva să inrobeasca ființele pe care le-au cucerit, nu poate să facă bine fiintelor omenice.
Aceea senzatie că te simți bine este creată de animatorul hristic, dar de fapt se adanceste și mai mult transformatea civilizationala care este de cele mai multe ori ireversibilă.
Tot bine se simte și hotul, criminalul, etc deoarece animatorii lor malefici îi dau această senzatie.
Hristos nu este un Dumnezeu adevarat ci este un Dumnezeu religios ( in acest caz este o afacere pentru a se imbogatii) ,un Dumnezeu inchipuit care nenoroceste fiinte.
Administratorul și adevăratul CONDUCATOR  SUPREM  AL  ACESTEI  PLANETE  ESTE TERROS, și are calitatea de Tartor.
In cadrul civilizatiilor Neagresionale Civilizationale,conducatorul unei PLANETE sau civilizații are denumirea de DEMIURG.
Scris de Simion Capras (15 - sept -2021).



Un moment ieşit din comun s-a petrecut marți într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, care se află în apropiere de Peştera Muierii, din comuna Baia de Fier, din judeţul Gorj.

Credincioşii care au participat marți la slujba de sărbătoarea Sfintei Cruci au observat uluiţi cum din ochii Fecioarei Maria de pe o icoană se scurg lacrimi, relatează Adevărul.
 
„Am asistat la o minune. După slujbă am început să mirui credincioşii, iar după aceea, aşa cum se procedează, ei sărută icoanele. Când au ajuns la icoana Maicii Domnului au observat cum curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează şi nu sunt picături de apă. Sunt uleioase şi foarte frumos mirositoare“, a precizat preotul Puiu Popescu. Acesta spune că minunea poate avea diferite semnificaţii, mai ales că s-a petrecut într-o zi de mare sărbătoare: „Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir“.

Biserica a devenit loc de pelerinaj

Părintele Puiu Popescu spune că nu a văzut vreodată o asemenea minune şi este uluit de cele întâmplate: „Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“.











articol preluat din comisarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...