sâmbătă, 24 iulie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Asta înseamnă să intri in regim de consonanță. AU REUSIT SĂ IASĂ DIN LAGARUL SOVIETIC.
Exact acelas lucru a vrut să facă etnia hungariana la data de 27 octombrie 2013 cand pe DN. 11 Brasov- Sfântu Gheorghe au vrut să facă un lant de persoane pe o lungime de 54 de km.care este multiplu de 27 - ZIUA ETNIEI ROMANE. Ziua de 11 ,daramarea turnurilor gemene,13 numarul religiei ortodoxe,.
Dacă reușea miscarea, într-o dată de 27 a oricarei luni asupra etniei romane putea să se intample un lucru foarte rau.
Basescu a acceptat acel miting.
Tot in aceea perioadă Basescu a vizitat foarte des judetele Harghita și Covasna punand la cale, împreună cu o parte a securității statului, vinderea TRANSILVANIEI.
NU AU AVUT NICI O ȘANSĂ, DUPĂ CE ORGANIZATIA MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA SI ÎNȚELEAPTĂ A PRIMIT INFORMAȚIA. S -AU DEPOLUAT FILTRELE LUMINOASE ALE TARII FAPT CE A DUS LA UN BLOCAJ IN ATINGEREA DE CATRE HUNGARIENI A OBIECTIVULUI AVUT IN VEDERE.
Scris de Simion Capras (24-iulie-2021).

Nu ți-a spus profesorul tău?
Astăzi vă voi spune:
Știți ce reprezintă această fotografie ?: La 23 august 1989, aproximativ 2 milioane de oameni din Letonia, Estonia și Lituania au format un lanț uman care s-a alăturat tuturor celor 3 țări pentru a arăta lumii dorința sa de a scăpa de Uniunea Sovietică și comunism asta nu a adus decât nenorocire și sărăcie peste tot.  Această putere s-a extins pe 600 km. Mișcările incredibile împotriva stângii sunt șterse cu orice preț din istoria noastră.
Scris de Gustavo Igounet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...