vineri, 23 iulie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Acest monument se gaseste in orasul Brad și vrea să reprezinte lupul dacic.
Acesta este un dragon care are solzi pe el și nu un lup. Unde sant picioarele și coada lupului !?
Acest simbol al dragonului a fost adus din Asia de catre preotul lui Decebal, care se numea Deceneu, și care pe lângă aducerea acestui simbol dragonian foarte nebenefic, a fost și el exorcizat. Odată ajuns în Dacia acesta la rândul lui l-a exorcizat și pe Decebal.
Acesta a fost inceputul sfarsitului unui popor dac care era caracterizat de catre Herodot ca fiind cei mai drepti si cei mai viteji dintre Traci
Dacă până arunci daci duceau doar razboaie de apărare, după exorcizarea regelui Decebal au inceput să ducă și razboaie de cucerire. Acest lucru a atras atentia imperiului roman care erau coordonați existențial de o civilizatie androgina Acviliana cu doua capete, Agresional Civilizational Virtuale, care în urma razboaielor cu daci au reusit sa distrugă statul Dac.
Intotdeauna o Civilizație Agresoare loveste și exorcizeaza pe conducatorul unui stat, în cazul acesta, Decebal, după care acesta printr-o simplă dare de mână sau o îmbrățișare exorcizeaza celelalte persoane din conducerea acelui stat.
La fel a patit și Ceausescu în urma unei vizite în Corea de Nord de unde a venit exorcizat, și cu cultul personalitatii și cu cel mai iubit fiu al poporului.
De precizat că simbolul acvilei cu două capete se regaseste și pe steagul muntelui athos, care are culoare galbenă și o acvila cu doua capete neagră.
DE ATUNCI A INCEPUT ACEASTĂ RELIGIE CREȘTINĂ FALSĂ ȘI SUBVERSIVĂ ( DE ORIGINE SERPILIANASĂ ÎȘI FACĂ APARITIA.
Nu a ajuns să fie cei mai viteji dintre Traci.
Statul Dac nu mai există, iar dacă în această LUME MEDIEI nr.6 nu ai țară nu ai nici in Astral țară. Scris de Simion Capras (23-iulie-2021).



Un comentariu:

  1. Mai exact din kazahstanu de azi acest asa zis lup dacic se gaseste in kazahstan doar ca are corpu putin mai scurt si nu doar acesta se gasesc si bratari de aur foarte asemanatoare cu cele dacice si fizionomia oamenilor la fel cei cu nasu plat bruneti cu ochi putin mici specifici kazahstanului se gasesc in hunedoara deci au venit din asia centrala putin mai vestica gen uzbechistan kazahstan zona asta si se vede clar ca noi in majoritate ne asemanam romanior sau getilor ramasi in nici un caz nu semanam cu acesti daci barbari care de fapt erau niste barbari veniti care jefuiau moesia ar trebui scoase astfel de monumente cu decebal si dracon nu sunt benefice si in locul lor puse statuie cu traian imparatu traian care a salvat moesia (dobrogea de azi si sud estu olteniei)de agresiunile dacilor barbari

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...