marți, 27 iulie 2021

 




COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Fiecare patron extraplanetar care au proiectat și implementat la nivel lumesc principalele religii care se practică în această lume ( și care sclavizeaza fiintele care practică aceste religii) au în paralel și organizații masonice care au rolul de a sclaviza total populatia acestei Lumi Medii nr 6.
Mentionez faptul că religiile sclavizeaza fiintele la modul general iar masoneriile sclavizeaza total, gen Corea de Nord.
Bafometh, creatorul religiei islamice și cunoscut sub pseudonimul Buddha în religia budistă, are ca organizatie masonica organizatia Ritul Scotian antic și Acceptat, iar Hristos are organizația masonica Cavalerii de la Malta.
Baal are organizatia masonica evreiască Braith Brit. De aici și expresia, Ori la bal ori la spital, sau tradus ori esti cu noi ori o să dispari.
Toti acesti INTEMEIETORI de religii și organizații Masonice apartin Gruparilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale, au functii de Tartori iar tipul de Civilizații care îi caracterizează sant: egonice, demonice, diavolesti, bestiale, canaliene și monstruase.
Datorită agresiunilor puternice la care au fost supuse Grupările de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale nu au putut să creeze religii cu specific neagresional,dar din cate stiu fiecare Țară va avea Religia NAȚIONALĂ Proprie unde vor fi comemorati cei care au faurit aceea țară . Scris de Simion Capras (27-iulie-2021).

COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Am sa va dau lista cu patronii extraplanetari ai principalelor religii care se practica la aceasta ora in lume ,in ordine descrescatoare a dezvoltarii energiei distructive arsa fiintei omenesti: Hristos, Hefaistos, Savaotos, Luciferos, religia crestina de tip ortodox. Hristos,Catolus, Borgreligia crestina de tip catolicSatan , Bafometh, religia islamica de tip siit (Satan = Alah), Satan, Creoreligia islamica de tip sunit, Baal cumoscut ca Brahma ,religia hindusaBafomet cunoscut ca Budha, religia budistaTao, Rao ,Dao, Mao religia dragoniana . Toate aceste religii au fost create si implementate la nivel lumesc strict pentru ca acesti patroni sa se imbogateasca . Au schimbat legile astrale ca sa poata introduce in destinul omulu rau existential peste valorile proiectate in crearea omului, pentru a produce suferinta care pe urma este confiscata in baza inrobirii , aservirii si sclavizarii religioase. Ceea ce sa intamplat in Romania cu schimbarea legilor justitiei ,acelas lucru au facut si in astral. Acest lucru este scos in evidenta de versul "PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT". In traducere libera si acolo si aici sant si exista conducatori nelegiuti si nemerniciti. Toti acei patroni extraplanetari apartin Gruparilor de Civilizatii Agresoare Civilizational si au calitatea de Tartori . Pentru a prevenii scurgerea de energii in conturiile astrale ale unor tartorii este necesara creearea uneii noi forme de spiritualitate bazata pe cinstirea celor care au faurit acest popor Roman . Ce avem noi romanii cu istoria poporului evreu , ce au facut Moise , David , Iisus pentru aceasta tara ROMANIA ? .....pentru aceasta tara au facut ceva Mihai Patrascu (Viteazu ) , Cuza , Ieremia Grigorescu , Dragalina ... Pe acestia si pe totii care dealungul istoriei au contribuit la fauriirea acestei tarii - in ciuda agresiunii civilizationale extraterestre extraordinare la care au fost supusii trebuie sa ii cinstim . Mentionez ca aceste informatii sant specifice erei zodiacale nr.9 transmise din baza de comunicare a civilizatiei Vulturiene Albe si sunt destinate asimilarii de catre oamenii pentru a se dezvolta fiintial superior . Inca din lumea nr 4 , asupra acestei Planete a fost creeat un zid prin care nu trecea nici o informatie utila in dezvoltarea lui spirituala ( fiintiala ) superioara . Aceste informatii au fost platite cu multa suferinta si nenorocirii pentru ca oamenii sa aiba cat mai multe informatii necesare Mantuirii ( calificarea spre lumile superioare ) pe care pana acum nu au putut sa le acceseze . Civilizatia Vulturiana coordoneaza la nivel existential Romania si Republica Moldova .Scris de Simion Capras(13 -iulie-2019).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...