joi, 22 iulie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Este inadmisibil să decorezi un conducator de religie care paraziteaza Statul Român cu fonduri importante pentru construirea de biserici și lacase bisericești.
România nu este un stat religios ca angajatii bisericii să fie plătiți din bugetul de stat.
Acești indivizii care în termeni Astrali se numesc MUTANTI CIVILIZATIONALI adică au corp de OM dar sant animati existential de civilizatii hristice de tip egonic, demonic, diavolesc, bestial, canalian si monstruos trebuie să clarifice ce rol are religia creștină de rit ortodox în dezvoltarea FIINTIALA  a OMULUI.
De ce ce folosesc expresia de Rob al lui Hristos Dumnezeul nostru și ce rol are această?
De ce odată ajuns rob, serv sau sclav religios religios nu poti să treci de vesnicie chiar dacă ai dreptul tau castigat prin faptele tale existentiale.
În Vesnicie durata temporală de viață este de circa 600 de ani, iar în lumile post vesnicie ( LUMI superioare vesniciei poți trăi și până la 1000000 de ani).
În toată istoria acetei Țări reprezentanții religiilor au avut rolul de a impiedica realizarea acestei Țări, exorcizand toti conducătorii și pe reprezentanții acestei Țări, exorcizandu-i și astfel impunând prin destin sau soartă direcția în care trebuia să o ia țara. Dupa exorcizare toti marii conducatori au fost uciși, deportați, băgați la închisoare, trădați ,etc.
Astia santeti voi, PUI DE DRACI, cu vorbă dulce și VICLEANĂ.
Trăiți pe seama unui popor istovit și sarac care în calitate de POPOR INAINTEMERGATOR are o misiune de indeplinit iar voi, deocamdată, faceți robi pe bandă rulantă.
De fapt voi trebuie să faceți inrobirea generală după care masoni să facă inrobirea totală (gen Corea de Nord)care poartă denumirea de Noua Ordine Mondiala, care este un proiect extraplanetar facut de Satan și Titan.
Nu o să reusiti deoarece în urma câștigării Competitiei Civilizationale de catre Civilizatiile Neagresionale Civilizational Virtuale există un scenariu care salvează această planetă de la distrugere, și nu vom ajunge ca și Satelitului ANCESTRALIA , planneta DELFINIANA, resturi în inelele lui SATURN.
Oricum această decorare este intre VOI, ADICĂ ÎNTRE MASSONI.
Scris de Simion Capras(22 -iulie-2021).



Klaus Iohannis îl va decora pe Patriarhul Daniel, care împlinește 70 de ani.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora, joi, pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, transmite Agerpres.

Potrivit agendei şefului statului, ceremonia de decorare va avea loc la ora 17,00.

Joi, Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani.

Patriarhia Română a anunţat la începutul săptămânii că joi, la Altarul de vară al Catedralei Patriarhale, va fi săvârşită o slujbă de Te Deum „ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române, a Patriarhului Daniel şi asupra ierarhilor, clericilor, monahilor şi credincioşilor mireni”.

La finalul acestei slujbe se va prezenta Actul aniversar al Sfântului Sinod al BOR la împlinirea vârstei de 70 de ani de către Patriarhul Daniel. După aceste momente liturgice, în Sala Aula Magna din Palatul Patriarhiei, se va desfăşura un moment aniversar, în cadrul căruia vor fi prezentate mesajele din partea autorităţilor de stat, precum şi din partea altor instituţii publice. În încheiere, vor fi prezentate un volum şi un film.

sursa foto: presidency.ro

articol preluat de pe g4media.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...