joi, 29 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În Țară Aleasă Innaintemergatoare-- DATORITĂ REVOLUTIEI DE LA TIMISOARA--, sant peste 28000 de biserici care scad prin ritualurile religioase care se fac în ele,frecvența de vibrație a locului respectiv al Țării, voi politicieni verosi, care habar nu aveti cât de distrugatoare fiintial e religia ortodoxă, dati fonduri pentru o investitie care din punct de vedere existentialist este moartă. ATHOSUL este o poartă de intrare în iad. Spitalele nu au medicamente, școlile nu au toalete pentru copii, multi romani care vor să muncească nu au unde iar, VOI, alesi neamului dati bani la biserici. Si marea primarita Firea, a fost în stare să bage zeci de milioane de euro în așa zisa Catedrală a Mantuirii Neamului, lăsând bucureștenii fără apă caldă și căldură.
Am cerut și cer și pe această cale o parere oficială din partea reprezentantilor bisericii să explice la ce anume folosește expresia DE ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, CE INSEMNA IN OPINIA LOR A SFINTII (DEORECE ACESTA ESTE UN RANG ASTRAL CUM AR FI GRADELE IN ARMATĂ ȘI NU EXISTĂ NIMIC SFANT IN ACEASTĂ LUME.) .
Oamenilor trebuie să li se explice, în mod democratic, care sânt consecințele fiintiale asupra lor practicand această religie.
Raspunsul este transformatea omului in rob prin folosirea expresie de ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, prin exorcizarii în cadrul Ritualurilor religioase, cu consecințe distrugătoare asupra ființei omenești ,aceasta rămânând fără LIBERTATE proprie de gandire și a liberului arbitru.
Această inrobire ,aservire sau sclavizare religioasă se face fie cu știința sau fie din neștiință,deoarece au modificat legile astrale pentru a putea face acest lucru...Scris de Simion Capras ( 25-feb-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...