miercuri, 28 aprilie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În ideologia religioasă, Arhanghelul Gavril anunță pe Maria că îl va naste pe Fiul lui Dumnezeu, lucru total fals ca și toată teoria religioasă creștină.
Pentru ca un om să se nască în această lume un cuplu partenerial format, obligatoriu, dintre o femeie și un bărbat, trebuie să aibă un contact sexual pentru ca procreerea să aibă loc. Trupul fizic (substantial) și Trupul Interfatal ( sistemul linfatic și cel nervos) se obtin în cadrul acestei Lumi iar fiinta omului împreună cu Trupul Astral ( ceresc sau informatic,) vin din Astral. Tot din astral vine și animatorul existențial la intrarea unui om in această Lume ( cand se naște).
Cei care sant cunoscuți ca Arhanghelii Mihail și Gavril sant de fapt Mihai Eminescu și Corneliu Zelea Codreanu ANCESTRU (adică provin de pe Satelitul Ancestralia).
Ei sânt cei care în LUMEA nr. 4 ,anul nr .13,au oprit exorcizarile facute de civilizația Serpiliana care a atacat această Planetă transformand civilizational jumatate din Planetă. Civilizația Serpiliana a adus cu ea acesta religie extraplanetara inrobitoare pe care Hristos a preluat-o pentru a o folosi ca si mijloc de imbogatire personală.
Arhanghelii Mihail și Gavril sânt vectorii civilizației omenice neagresional civilizational virtuale, pe când cei care practică RELIGIA CREȘTINĂ aparțin civilizației Agresional Civilizational Virtuale. Deci acesti ipocriți religiosi vorbesc despre niste simboluri omenice care au luptat chiar împotriva implementării acestei religii de import la nivel lumesc.
TERROS, HRISTOS , SAVAOTOS au fost candva Demiurgi dar în urma trădării civilizationale din Lumea nr .4 , 26-03-0013 s- au transformat în Tartori.
Conducatorul unei civilizatii Neagresional Civilizationale se numeste DEMIURG, iar conducatorul unei civilizatii Agresionale se numeste Tartor.
Ca si putere de vot în LUMEA ASTRALĂ, un ARHANGHEL înlocuiește circa 100000 de cetateni și 1000000 de indivizi. Diferența intre un cetățean și un individ este -(la primii exista constiinta sociala pe cand la cei din urma nu exista ,constiinta sociala )- faptul că votul (rugaciunea) unui cetatean se ia în considerare pe cand cea a unui individ nu, deoarece se consideră că nu are discernământ. Hristos hotărăște în locul lor in baza faptului că sant ROBII lui. Scris de Simion Capras (26 -mars-2021).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...