miercuri, 28 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Conform versului, Precum în cer așa și pe pământ, și în LUMILE SUPERIOARE sânt anumite meserii și locuri de munca specifice acelor LUMI.
Una din cele mai cautate sânt cele de programatorProgramatorii sant folosiți în toate domeniile de activitate începând de la programe de creație a unei civilizații virtuale și până la programe existențiale, destine și soarta ,facute pentru Ființe Individuale Superioare (om) sau Fiinte Colective de tip familie, stradă, judet, țarăcontinent, lume sau planetă. Fiecare ființă are un animator existential, un programator si un investitor existential. Programarea existențială, care se numeste destin sau soarta, sânt facute de o asa manieră, pentru o fiinta, ca acestea să fie integrate în destinele existentiale generale ale familiai, strazii ,localității, judetului, tarii ,continentului, lumii și planetei. Se tine cont si de ce anume doreste și investitorul existențial.
Deasemenea există meseria de animatorii existentiali care animă existential fiintele individuale superioare și cele inferioare (animale). Animatorul existential are rolul de a aplica programul existențial facut de programatorul existential care tine cont si de investitorul existential. Animatorul nu are voie să atentioneze fiinta animată în cazul în care aceasta va fi supusă unui necaz mare, deoarece aceasta este anihilată fiintial.
Vă inchipuiti, cand unui rob hristic, care este animator existențial i se cere sa își nenoroceasca copii, nepoții și stranepotii pentru ai face, lui Hristos, planul pentru o anumita cantitate de suferința în vederea confiscarii suferinței.(energiei suferentiale)
Alte meserii sant cele cu caracter juridic. Ca si aici, cine cunoaste legea astrală foarte bine este o forță .
Și acolo avem o Românie Astrala, unde megem după ce părăsim această lume. Cei care aici nu au Țară nu au țară nici dincolo.
De ce credeti că toți luptă pentru a avea o țară . Deoarece ai unde să te duci. Cei care nu au țară aici trebuie să facă cere pentru a putea fi primiti de o altă țară.
Ăsta este și motivul pentru care a insista Israelul să aibă și ei o țară.
Scris de Simion Capras (22 -mars- 2021).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...