miercuri, 28 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Conceptul de mantuitorpatimitor,ispasitor si desavarsitor sant o inovație a CIVILIZATIEI VULTURIENE ALBE, care ajută fiintele să treacă peste anumite perioade temporale din viata existentiala mai vitrege. De exemplu o familie face mult rău existential unei alte familii, strazi, localitate etc. Ierarhiile astrale abilitate consideră că dacă aceea familie plateste prin suferința raul facut atunci ea nu trebuie anihilată fiintial, putând fi salvată. Pentru a nu pune toată familia la suferința caz în care din lipsuri existențiale își pot încheia existența lumească, se alege o persoană din familie aptă ca să fie mantuitor pentru întreaga familie. El va fi cel care va încasa rău existențial pentru ei, și obligatoriu trebuie să sufere până la terminarea platii ce o are de executat.
Deci un mantuitor, patimitor, ispasitor, și un desavarsitor trebuie să fie între oameni, cu trup fizic pentru a putea duce misiunea de salvare pentru care a fost ales.
Deci nu a fost niciodată nici o primă venire a unui mantuitor de care fac vorbire religiile și nu va fi nici a doua venire care cică va ridica și mortii din pământ. Este extraordinar cum poate fi crezut asa ceva cand un om este creat în cadrul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE în laboratoare genetice speciale, din Omul YETI, cu ajutorul științei și tehnologiei informatice.
Fără MANTUITORII, ISPASITORI, PATIMITORI si DESAVARSITORII lumea se oprește. Ei sant cei care preiau raul existential pentru ca ceilalți să aibă o viață existențială normală, iar în tîmp cei pe care i-a mantuit trebuie să îi plateasca mantuitorului tot ce a dus acesta pentru ei . NIMIC NU ESTE GRATIS NICI IN ACRASTA LUME DAR NICI DINCOLO. Scris de Simion Capras (11-mars-2021).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...