miercuri, 28 aprilie 2021

 



COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Personalitatea Issus si personalitatea Hristos.
Personajul Issus-Hristos nu există deoarece Issus și Hristos sânt două personalități disctinte. Acest personaj Issus-Hristos a fost născocit de Saul din Tars sau falsul apostol Pavel care era absolvent al Universității din Alexandria la sectiile de Actorie și Filozofie. El este cel care a scris cele patru evanghelii în limba greacă, și nu în aramaica, limba vorbită de Issus, la circa 70 de ani după dispariția lui Issus. El este nascocitorul învieriia crucificarii.
Personalitatea Issus a trăit acum aproximativ 2000 de ani în arealul Palestinei de azi, în cadrul etniei esseniene, avand o ca și mamă pe Maria iar ca și tată pe Menahem Essenianul. Se stiu putine lucruri despre Issus. Aveau în cadrul etniei esseniene o organizație de tip existentialist prin care primeau informații din Astral pentru modul în care trebuiau să existe. Essnieni produceau atât cât aveau nevoie pentru a există și, intre ei, predomina spiritul altruist, dacă acest lucru era necesar. Au fost distruși de o altă etnie evreiască denumită etnia iudaică.
S-au cerut informatii despre ce s-a intamplat cu Issus dar nu prea s-au primit.
Personalitatea Hristos este fiul lui TERROS,actualul conducător suprem al Planetei,în calitate de Tartor. TERROS provine de pe Satelitul Ancestralia din cadrul poporului Grec, iar fiul sau Hristos s-a născut acolo și a trait ca și om acolo. Datorită meritelor existențiale deosebite ale lui TERROS acesta a fost trimis de gruparea de civilizații neagresional civilizationale pe această planeta să o conducă și să reprezinte vârful de lance a luptei împotriva agresiunilor civilizationale pe care le fac grupările de civilizații agresional civilizationale . Deci Hristos a trait ca și om cu mai bine de 50000 de ani in urmaTERROS a venit cu familia conducatooare, de pe Ancestralia, direct în LUMEA Superioară (rai) de unde a condus această planetă.
Ambele personalitatii pot revenii in plan fizic doar ca  ANIMATORII  EXISTENTIALII  putand anima diferite personaje in plan fizic (terestru).Stiut fiind faptul ca durata de viata in lumile superioare (daca esti selectat ) dureaza pana la 1 milion de anii terestrii .
În urma trădării Civilizationale din LUMEA nr.4 , 26-03-0013TERROS s-a transformat din Demiurg în Tartor trădând interesele civilizațiilor neagresional civilizationale. Primul care a tradat a fost Luciferos care este un alt fiu al lui TERROS dar care s-a nascut în LUMEA Superioară a acestei Planete. (terra). În cadrul civilizatiilor Neagresional Civilizationale există o traditie care interzice ființelor care nu se nasc într-o lume fizică să obțină funcții de conducere în lumile Superioare. Probabil și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care a tradat. Scris de Simion Capras (13-april-2021) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...