miercuri, 28 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Civilizațiile Hristice se înmulțesc prin OUĂ. Aceasta este semnificația oulelor de așa numitelor sărbătorii de Primăvară.
În cadrul proiectării și realizării civilizațiilor Hristice, acestea nu au primit aprobarea din partea CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE (CCAC),ca reproducerea lor să se facă prin nastere ca și la civilizația Omenica ,ci înmulțirea lor să se facă prin OUĂ.
Acest lucru duce la scăderea afectivitatii mamei asupra puilor ei deoarece aceasta nu poate să fie cu toți în acelasi timp. Este exact ca si o cloșca cu pui care dimineața dă drumul puilor si cu care se mai intalneste seara.
În cadrul civilizatiei Omenice înmulțirea se face prin nastere iar mama se poate ocupa mult mai bine de copil iar afectiunea față de el este mult mai mare.
Civilizațiile Hristice sant facute din animale primatifere, respectiv gorile, maimute și babuini. Ca si culoare de bază merg de la maro până la auriu, iar ca și energie de bază sant pe bază de energie emoțională (plâng mult),informationala, sexuală.
Acesta este adevaratul motiv pentru folosirea ouălor pentru pasti.
Hristos a trăit ca și om pe Satelitul ANCESTRALIA iar în urmă cu peste 50000 de ani a venit cu familia lui TERROS să conducă această planetă, deci el nu a putut invia niciodată pe această planetă deoarece orice ființă are dreptul doar o singură dată la un trup fizic indiferent cine este. El a murit pe Satelitul Ancestralia de unde a venit , a ajuns direct în RAI și nu poate cobora în această lume decât ca animator existential sau programator existențial dar vă spun eu că nu va face niciodată asa ceva. Pai cand este prin cu nereguli grave și este condamnat, are oameni pregătiți pentru ca să preia pedeapsa în locul lui. Atunci cum credeți că ar accepta un asemenea personaj să bată cineva cuie în el. Scris de Simion Capras (2-april-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...