miercuri, 28 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Animalul din care a fost creat OMUL se numeste YETI cunoscut ca și omul zapezilor. Ca și la celelalte civilizații virtuale create numele Civilizatiei Omenice provine de la animalul ,pasărea, reptila din care este facut la care se adaugă o lumina de baza care se întinde de la negru până la culoarea albă și o energie de baza cum ar fi energia informațională, mirositoare, gutativa , vazive , auditiva și sexuală. Prin mutatii genetice în laboratoare speciale din cadrul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE rezultă Ființele Individuale Superioare de tip om precum si alte fiinte din alte civilizatii.
În fiecare Lume Medie ,inclusiv în această Lume Medie nr. 6(au mai fost cinci) primul om este adus și plantat în arealul pregatit pentru el. Primul om al acestei Lumi s- a numit MOSU și a fost adus pe arealul Muntilor Bucegi. După aceea i -a fost adusa partenera sa existențială, BABA. Acesta a fost primul OM SFINX al acestor locuri.
Mentionez faptul că pe actualul domeniu orbital al planetei pot exista 6 LUMI a cate 9000 de ani terestri fiecare și care au fiecare 9 ere zodiacale a 1000 de ani . Între nașterea unei noi lumi și cea veche există 1000 de ani în care se schimbă decorurile și scenariile existențiale. Deasemenea fiecare ființă care a trăit în această lume a existat și în celelalte lumi dar în fiecare lume a fost altcineva.
Scris de Simion Capras (17 -mars-2021).


Comentariu Existentialist :

Există oameni creați din foarte multe animale care sant grupați în așa-numitele civilizații care se caracterizează printr-o energie de bază și o culoare de bază.
Din maimute sant create civilizații cum ar fi urangutaniene, goriliene, cimpazeene etc.
Cea mai performanta Civilizație Neagresional Civilizational Virtuală este Civilizația Omenica de culoare Albă și energie de bază cea Informațională, cu cea Vulturiana care are aproximativ aceeași parametrii de proiectare. Civilizația Omenica a fost realizată în Laboratoarele CIVILIZATIEI  CREATOARE  ABSOLUTE  CONDUCATOARE cu ajutorul Tehnologiei informatice și în cadrul unor laboratoare genetice foarte dezvoltate.
Creatiile pot fii identificatii în primul rand din informații Astrale dar și prin observații vizuale.
De exemplu în cadrul competiției Civilizationale 2008-2012, a participat la competiție Albano Carissi din partea civilizației cimpazeene. Civilizația urangutaniana l-a avut pe Andre Rieo. Îi poți selecta după fizionomia fetei, după cum umblă.De exemplu Vladimir Putin aduce bine cu o maimuță babuina.Scris de Simion Capras (31-mar-2022).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...