miercuri, 28 aprilie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

De ce nu poate cineva să  învie.
MORTEA FIZICĂ este fenomenul prin care o fiinta este mutată din această Lume în LUMILE SUPERIOARE. Fără moarte nu poti să părăsești această Lume și să te naști unde ai fost selectat să ajungi. Sânt exceptate, nu în toate cazurile, de la parasirea prin moarte a acestei Lumi, ZEII, care o părăsesc prin fenomenul de Înălțare sau Disparitie.
Fiinta Individuală Superioară de tip OM,este alcătuită din trei Trupuri, Trupul Substantial sau fizic, Trupul Informatic sau Astral (ceresc) și Trupul Interfatal ( care este alcătuit din sistemul nervos și cel linfatic) .
Trupul Interfatal are rolul de a face legătura (unește) intre Trupul fizic și cel Informatic( ceresc sau astral) .
Această legătură se realizează după ce a avut loc procreerea ( obligatoriu contact sexual intre o parte bărbătească și una femeiască) ,moment în care fătul primește Fiinta și Corpul Informatic sau Ceresc.
Legatura intre Trupul Fizic și cel Informatic se creează din faza embrionara și are loc până la vârsta de 16 ,18 ani cand se consideră că omul are discernământ.
Tinerii care părăsesc această lume la o varsta mai mică de 18 ani sant anihilati fiintial deoarece pe lângă faptul că nu au fonduri cu ce să existe, nu au nici experiența existențială.
În momentul morții fizice Fiinta ( ion,maria,ana etc) împreună cu Trupul Informatic ( ceresc) în care este adunată toată zestrea și trăirile ce le-a avut omul în această viață existențială ,se duc împreună cu animatorul existențial unde au fost selectați.
Mentionez faptul că porțile între LUMI lucrează pe bază de frecvența și nu ai cum să treci in altă parte decât unde ai fost selectat.
Ce a adunat omul in această viață existențială, se regăsește în Trupul Informatic ( ceresc sau astral) și functie de asta te duci într-un loc sau altul.
Revenind la asa zisa inviere pe care religia creștină o proclamă ca există, o dată ce Fiinta și Trupul Informatic s-au desprins de Trupul Fizic respectiv Trupul Interfatalnu mai există cale de întoarcere pentru nimeni. Aceste legături între Trupuri se fac în ani de zile, încă de la procreerea cand fatul este crud, și țin până cand omul este considerat matur.
As adauga faptul că există personalități mult mai mari decât un conducător de lume, pe nume Hristos, la care nu s-a auzit să se întâmple acest asa zis fenomen de inviere....Se poate insa revenii in plan fizic sub forma de Animator Existential spre a anima anumite persoane (stiut fiind faptul ca in lumile superioare vesniciei durata de viata este pana la 1 milion de anii terestrii).
Toate aceste mistificării sânt parte a religiei crestine care a fost făcută în mod expres falsă și subversivă pentru ca cei care o practica să li se aplice sancțiuni existențiale deoarece prin practicarea religiilor se încalcă legile astrale. Încălcând legile Astrale ( ești pus să crezi ce nu există) ți se aplică oprelisti existențiale prin mărirea consumului de rău existential asupra fiecarui rob,serv sau sclav religios, acesta producând SUFERINȚĂ (care este valuta forte a LUMILOR SUPERIOARE) și care este confiscată de Hristos și vărsată în conturile lui personale.
PENTRU ASTA LE TREBUIE ROBI, CA SĂ ÎI POATA EXPLOATA IN INTERES PROPRIU, IMPIEDICAND DEZVOLTAREA FIINTIALA A OMULUI TRANSFORMANDU-L IN VITĂ CU JUGUL PE EL. CATE PERSONALITATI PUTEAU SĂ TRĂIASCĂ PÂNĂ LA 1000000 DE ANI TERESTRI IN LUMILE SUPERIOARE VEȘNICIEI, SI AU FOST BLOCATI IN VESNICIE, FIIND TRANSFORMATI DE HRISTOS SI RELIGIA LUI CREȘTINĂ ÎN ROBI, SERVI ȘI SCLAVI RELIGIOSI.??
Scris de Simion Capras (11-april-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...