sâmbătă, 16 decembrie 2023



Comentariu Existentialist :

Religiile actuale care se practică la nivel lumesc sant religii extraplanetare care au fost implementate la nivel lumesc prin mutanți civilizationaliAu ca și scop inrobirea generală, prin exorcizarea ființelor, după care masonii urmau să realizeze inrobirea totală prin implementarea Noii Ordini Mondiale al cărui conducător urma să fie Beniamin Netanyahu cu denumirea de rețelei lui Dumnezeu pe pământ ( este vorba de Satan). Scris de Simion Capras(16-dec-2023). 


Înșelăciunea Vaticanului ...


Nucleul oricărei religii organizate este Întunericul, fiind vândut ca Lumina. Foarte periculos! Răspund complet Biserica pentru spălarea creierului maselor. Ei sunt împingătorii Marii Minciuni ...
Aceste temple ale înșelăciunii primesc toate poruncile lor de la dragul nostru Vatican. Vaticanul este centrul închinării acestui rău din afara lumii care a condus rasa noastră de mii de ani.
Toate aceste religii diferite sunt doar vene care provin dintr-o sursă centrală care este Vaticanul. Vaticanul este un loc incredibil de rău și sinistru, uită-te doar la decorul său. Totul este șarpe și incredibil de întunecat. Întotdeauna a fost chiar în fața fețelor noastre.
Sub Vatican se află kilometri de tuneluri și camere ascunse unde au loc ritualurile copiilor pentru a-și arăta închinarea către acești zei mondiali care privesc rasa umană ca pe niște vite. Suntem un mare experiment care a căzut sub controlul acestui imperiu malefic mondial.
Ei mențin populația umană într-o stare continuă de confuzie, suprimare și disperare doar pentru a ne împiedica să știm cine și ce suntem cu adevărat. Noi suntem forța lor de muncă și, în teorie, chiar lucrul care îi ține în viață.
Vaticanul păstrează evidențe ale adevăratei noastre existențe și evidențe individuale ale fiecăruia dintre voi. Acești imperi reptilieni care construiesc demoni sunt foarte interesați de cine se întrupează în această lume.
Știu că domnia lor s-a încheiat, de aceea, disperarea incredibilă pe care o vedem de la slujitorii lor. Pământul și-a schimbat frecvența odată cu Epoca Vărsătorului. (2012) Adică, Întunericul este împins în Lumină pentru a fi expus acolo unde nu mai poate rămâne ascuns.
Când trecem într-o constelație diferită, vine o frecvență diferită, o frecvență mai mare, așa că experimentăm o realitate diferită și cu aceasta vine o conștientizare mai mare și o perspectivă incredibilă. Totul de pe această planetă și din Universul nostru trece printr-o schimbare metamorfică, o schimbare de conștiință.
Aceasta este ceea ce aduce trezirea umană și de aceea există atât de mult haos pe planeta noastră chiar acum. Adică, totul este frecvență, vibrație și totul are conștiință și atunci când modificați acea frecvență doar un pic, provoacă o schimbare imensă care se unduiește în întreaga creație. Suntem cel mai mare spectacol de pe Pământ.

Scris de Teri Wade


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...