sâmbătă, 23 decembrie 2023

 




Comentariu Existentialist :

Catre Ana Maria Corina Dumitru 


Am observat cu atentie frumusețea și simbolistica din citatele și expresiile folosite în a aprecia o fiinta. Pentru mine cuvântul fericire este aproape necunoscut și deasemenea și acei oameni la care faceți referire. Asta datorită faptului că totii vectorii luminosi ai acestui popor au fost supuși la agresiuni civilizationale extraordinare. Se cunoaște faptul că toți vectorii care au avut un rol mai vazut sau mai nevăzut au părăsit această Lume Medie nr.6 în condiții cel puțin dubioase sau și- au dat ultima suflare pe pământ străin acestei tari. Fiind perioada în care se comemoreaza Revolutia din decembrie 1989 am să fac referire un pic la mine și la prietenul meu, care a fost IOAN LORIN FORTUNA.
Amândoi trebuia să intrăm în această lume pe arealul ținutului Bucovina . Datorita agresiunilor civilizationale LORIN FORTUNA a trebuit să se nască în singurul oraș aflat sub semnul sarpelui ,RADAUTI, care are în curtea spitalului statuia unui sarpe. Pe mine m-au aruncat într-o familie din Transilvania pentru ca să nu pot să realizez misiunea pentru care am fost creat. Ne-am intalnit în Timisoara unde s- a creat o miscare de tip existentialist care prin ceeace a facut a scos Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale, inclusiv Civilizația Omenica de sub papucul inrobitor si distrugător al civilizațiilor agresionale. Aceasta pot să zic că este fericirea mea și sper ca cei care îmi sânt apropiați să fie adusi inapoi la civilizația Omenica. În această luptă contra Agresorilor au lovit în tot ce îți era drag în aceasta existența. Sincer mă bucur că pot să și incerc prin mijlocele de care dispun să reușesc să luminez in alb ființele care mai pot fi recuperate și trecute acolo unde erau înainte de a fi botezați cununat și înhumație. Scris de Simion Capras (17-dec-2020).

Ana Maria Corina Dumitriu : -- Înconjoară-te de oameni care te fac fericit, care te fac să râzi, care te ajută atunci când ai nevoie.Oameni care n-ar profita niciodată de tine, oameni cărora mereu le pasă. Ei sunt cei care merită să-i păstrezi în viaţa ta. Ceilalţi sunt doar în trecere ---

sâmbătă, 16 decembrie 2023



Comentariu Existentialist :

Religiile actuale care se practică la nivel lumesc sant religii extraplanetare care au fost implementate la nivel lumesc prin mutanți civilizationaliAu ca și scop inrobirea generală, prin exorcizarea ființelor, după care masonii urmau să realizeze inrobirea totală prin implementarea Noii Ordini Mondiale al cărui conducător urma să fie Beniamin Netanyahu cu denumirea de rețelei lui Dumnezeu pe pământ ( este vorba de Satan). Scris de Simion Capras(16-dec-2023). 


Înșelăciunea Vaticanului ...


Nucleul oricărei religii organizate este Întunericul, fiind vândut ca Lumina. Foarte periculos! Răspund complet Biserica pentru spălarea creierului maselor. Ei sunt împingătorii Marii Minciuni ...
Aceste temple ale înșelăciunii primesc toate poruncile lor de la dragul nostru Vatican. Vaticanul este centrul închinării acestui rău din afara lumii care a condus rasa noastră de mii de ani.
Toate aceste religii diferite sunt doar vene care provin dintr-o sursă centrală care este Vaticanul. Vaticanul este un loc incredibil de rău și sinistru, uită-te doar la decorul său. Totul este șarpe și incredibil de întunecat. Întotdeauna a fost chiar în fața fețelor noastre.
Sub Vatican se află kilometri de tuneluri și camere ascunse unde au loc ritualurile copiilor pentru a-și arăta închinarea către acești zei mondiali care privesc rasa umană ca pe niște vite. Suntem un mare experiment care a căzut sub controlul acestui imperiu malefic mondial.
Ei mențin populația umană într-o stare continuă de confuzie, suprimare și disperare doar pentru a ne împiedica să știm cine și ce suntem cu adevărat. Noi suntem forța lor de muncă și, în teorie, chiar lucrul care îi ține în viață.
Vaticanul păstrează evidențe ale adevăratei noastre existențe și evidențe individuale ale fiecăruia dintre voi. Acești imperi reptilieni care construiesc demoni sunt foarte interesați de cine se întrupează în această lume.
Știu că domnia lor s-a încheiat, de aceea, disperarea incredibilă pe care o vedem de la slujitorii lor. Pământul și-a schimbat frecvența odată cu Epoca Vărsătorului. (2012) Adică, Întunericul este împins în Lumină pentru a fi expus acolo unde nu mai poate rămâne ascuns.
Când trecem într-o constelație diferită, vine o frecvență diferită, o frecvență mai mare, așa că experimentăm o realitate diferită și cu aceasta vine o conștientizare mai mare și o perspectivă incredibilă. Totul de pe această planetă și din Universul nostru trece printr-o schimbare metamorfică, o schimbare de conștiință.
Aceasta este ceea ce aduce trezirea umană și de aceea există atât de mult haos pe planeta noastră chiar acum. Adică, totul este frecvență, vibrație și totul are conștiință și atunci când modificați acea frecvență doar un pic, provoacă o schimbare imensă care se unduiește în întreaga creație. Suntem cel mai mare spectacol de pe Pământ.

Scris de Teri Wade


 

duminică, 10 decembrie 2023



Fondarea Religiei Nationale Romane

1.- Motivarea infiintarii Religiei Nationale Romane.
In cadrul Revolutiei Religioase Romane (RRR), declansata in data calendaristica: 14.3.25-calendar eral, lumesc, 4-anotimporal (cel-4a), cu care este echivalenta data calendaristica: 5.10.2015-calendar gregorian (cg), a fost dat publicitatii, la Timisoara, primul document fundamental al RRR: Proclamatia Revolutiei Religioase Romane (P-RRR), redifuzata intr-o varianta complectata, la data: 17.3.25-cel-4a (avind ca data calendaristica echivalenta: 8.10.2015-cg), in care s-au expus motivele principale pentru care Misiunea Astrala “Romania Altruista si Inteleapta” (MARAI) a considerat imperios-necesara, declansarea RRR, dintre care evoc, in cadrul acestei lucrari, urmatoarele motive:
- necesitatea eliberarii Romaniei, din punct de vedere civilizational, de: “imperialismul” religios, exercitat asupra Populatiei statale a Romaniei, de catre principalele religii internationale care se practica, in prezent, in cadrul Lumii Planetare Medii (Fizice) Nr. 6 (LPM-6), in care suntem integrati existential;
- necesitatea, imperioasa, de a elibera Populatia statala a Romaniei de agresiunea existentiala, specific distructiv-superior-fiintiala, comisa asupra aderentilor Religiei Crestine Ortodoxe (RCO), respectiv asupra aderentilor Religiei Crestine Catolice (RCC), prin degradarea fiintial-superioara, deliberata, insa neconstientizata, ca atare, realizata prin efectuarea ritualurilor de: botez, respectiv de: casatorie, respectiv de: inmormintare, respectiv de: alte tipuri, dar nu in calitate de: fiinte individuale superioare (FIS-numite si: persoane individuale-PI) libere fiintial-superior, ci in calitate de: “robi” religiosi (in cadrul RCO), respectiv de: “servi-servitori” religiosi (in cadrul RCC), cu consecinte dezastruoase asupra evoluarii lor existentiale, in aceasta calitate, marcata, determinant, de restrictionarea, drastica, a drepturilor lor: individuale, respectiv: colective, aferente fiintei individuale superioare (FIS) care au fost inainte de aderarea religioasa (specific rituala), pe care au efectuat-o, de fata cu martori, special selectati in acest scop, comparativ cu FIS nelibera, tutelata, oficial, la nivel extra-lumesc, de “patronii” religiilor subversive si distructive fiintial-superior, religii la care au fost obligati (in cazul copiilor mici), ademeniti sa adere, de regula, in totala necunostinta de cauza si, mai ales, de consecinte evolutivexistentiale viitoare;
- necesitatea oferirii Populatiei statale, care simte nevoia de a adera la o religie benefica, posibilitatea aderarii la o religie care ii este fireasca si multora chiar necesara, deoarece este o religie specific meritocratica, la nivel social, respectiv la nivel societal, avind ca: etalon meritocratic: importanta contributiei adusa de catre personalitatile avute in vedere pentru a fi cinstite, in mod specific-religios, la nivel social, repectiv la nivel societal, statal, respectiv: federativ statal, respectiv: confederativ statal, respectiv: continental, respectiv: lumesc, respectiv: extra-lumesc;
importanta sprijinirii comunitatilor romanesti, extra-lumesti, despre care nu se cunoaste nici macar daca exista, iar, daca exista, unde exista, cum exista si in ce modalitate se poate cumunica cu aceste comunitati in scopul realizarii unor Parteneriate extra-lumesti, reciproc avantajoase, prin intermediul fondarii si practicarii religiei nationale de tip meritocratic, la nivel social, respectiv la nivel societal.
2.- Moduri posibile de fondare si de implementare, la nivel societal, a unei Religii Nationale.
O religie nationala se poate concepe, proiecta si implementa, la nivel societal, in mai multe moduri, in functie de scopurile principale urmarite a se realiza prin functionarea religiei in cauza, si anume:
- realizarea unei coeziuni si stabilitati societale, la nivel populational-statal, prin intermediul practicarii acelei religii; - realizarea unei coeziuni si stabilitati societale, la nivel etnic, prin intermediul practicarii acelei religii;
- realizarea unei coeziuni si stabilitati societale, la nivelul unei Categorii populationale, din cadrul unei Populatii statale, prin intermediul practicarii acelei religii s.a.
In cadrul clasificarii enuntate anterior, trebuie sa se aiba in vedere ca FIS sunt de 2 categorii fundamentale si anume:
- FIS - egoiste; respectiv:
- FIS - altruiste;
cele 2 Categorii de FIS, fiind diferite din punct de vedere caracterial si, mai ales, din punct de vedere al modului dominant de gandire, diferenta, in cauza, avind, din nenorocire, un caracter determinant antagonist, cu efect puternic dezbinator, la nivel societal, si distructiv fiintial-superior asupra Categoriei de FIS altruiste, aflata in mare inferioritate, comparativ cu Categoria de FIS egoiste, fenomen pe care evolutia post-revolutionara a Statului Romania l-a pus in evidenta, atit prin modul de manifestare, cat si prin deosebit de gravele consecinte, aferente, la nivel societal.
In contextul expus anterior, semnalez ca dezbinarea, fundamentala, care se produce in mod “natural”, intre Categoria populationala Altruista-Inteleapta, care este numita, in Existentialism: Omenire (fiind alcatuita din altruisti, numiti si: Omeni) si Categoria populationala Egoista, numita, in Existentialism: Egonire (fiind alcatuita din: egoisti, numiti si: egoni), poate si chiar trebuie sa fie corespunzator atenuata, nu doar printr-o educatie specific: cetateneasca si, mai ales: patriotica, ci si prin practicarea unei religii nationale, autentic meritocratica, la nivel social, respectiv la nivel societal, iar daca nici prin practicarea unei astfel de religii nu se poate diminua, in mod adecvat, dezbinarea, la nivel societal, dintre cele 2 Categorii populationale antagoniste, apreciez ca trebuie sa se procedeze la o separare inclusiv teritoriala, prin trecerea de la Statul unitar la Statul federativ, federalizat pe criterii de tipologie de comportament, respectiv de gandire, fiintialsuperioara, in care sa se separe si sa se segregheze, in timp, la nivel de districte, Categoria populationala Altruista, de Categoria populationala Egoista, adica sa se constituie: Statul: Federatia Romana, alcatuit din Statul: Romania Altruista, precum si din Statul: Romania Egoista, cu capitale si Guvernari separate, la nivel: statal, respectiv cu capitala si Guvernare comuna, la nivel: federal, situate intr-un district special, separat in 3 sectoare localitationale, distincte, dintre care unul: Altruist-Intelept (alcatuit din Categoria populationala Altruista-libera), celalalt: Egoist si Altruist-Neintelept (care include, pe linga Categoria populationala Egoista, si Categoria populationala Altruista-nelibera, adica: inrobita, respectiv aservita, religios), iar al 3-lea, de tip: comun, dar separat, locational, pe cele 2 Categorii populationale, enuntate anterior, specific administrativ, la: nivel federal.
3.-Fondarea Religiei Nationale Romane Altruiste
Religia Nationala Romana Altruista-Inteleapta (RNRAI) va avea ca obiective principale:
3.1.- Cinstirea caracteristic religioasa, de catre : Cinstitori caracteristic-religiosi, a personalitatilor bine-facatoare si anume:
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruiste si intelepte, din cadrul Populatiilor statale ale Statelor: Valahia; Transilvania; Moldova, care s-au remarcat, in mod determinant-benefic, prin contributia lor la constituirea, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului Romania, constituit la data calendaristica temporala: 27.05.1600, cu capitala la: Alba Iulia, in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruisteneintelepte, respectiv egoiste, din cadrul Populatiilor statale ale Statelor enuntate anterior, care s-au remarcat, in mod determinant-benefic, prin contributia lor, la constituirea, respectiv, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului Romania, enuntat anterior, in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruisteintelepte, din cadrul Populatiilor statale a Statelor: Valahia; Moldova, care au contribuit, in mod determinant, la constituirea, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului Rominia (“Mica”), constituit la data calendaristica temporala: 24.01.1859, cu capitala la: Bucuresti in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruisteneintelepte, respectiv egoiste, din cadrul Populatiilor statale ale Statelor enuntate anterior, care au contribuit, in mod determinant, la constituirea, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului Rominia (“Mica”), enuntat anterior, in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruisteintelepte, din cadrul Populatiilor Statelor: Rominia (“Mica”); Transilvania, care au contribuit, in mod determinant, la constituirea, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului Rominia (“Mare”), constituit la data calendaristica temporala: 1.12.1918, cu capitala la: Bucuresti, in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
- cinstirea caracteristic-religioasa a personalitatilor bine-facatoare, altruisteneintelepte, respectiv egoiste, din cadrul Populatiilor statale ale Statelor enuntate anterior, care au contribuit, in mod determinant, la constituirea, respectiv la consolidarea, respectiv la evolutia existentiala, benefica, a Statului enuntat anterior, in ordinea descrescatoare a importantei acestora;
3.2. Blamarea caracteristic-religioasa, de catre : Blamatori caracteristic-religiosi, a unor fiinte individuale superioare (FIS), respectiv a unor fiinte colective superioare (FCS), alcatuite din fiinte individuale superioare (FCS-FIS), care s-au comportat ca: mari raufacatori, prin actiunile pe care le-au organizat, respectiv le-au declansat, respectiv le-au sprijinit, in mod determinant, impotriva constituirii, respectiv a consolidarii, respectiv a evolutiei existentiale, benefice, a Statelor: Romania; respectiv: Rominia-”Mica”, respectiv: Rominia “Mare”
Avem in vedere, in contextul enuntat anterior, realizarea urmatoarelor tipuri de actiuni specifice, de: blamare caracteristic religioasa, realizate in mod caracteristic religios:
- blamarea caracteristic-religioasa, realizata de catre un: blamator abilitat, a unor persoane, rau-facatoare, care au urmarit si au contribuit, in mod deliberat, determinant-malefic, la subminarea, respectiv la amenintarea cu ultimatumuri, respectiv la agresarea in scopul comiterii, in acest mod, a unor rapturi teritoriale, a dezmembrarii statale, si a destructurarii etnic-populationale si chiar la incetarea existentei, in cadrul Lumii in care suntem integrati existential, a Statelor: Romania; respectiv: Rominia “Mica”; respectiv: “Rominia “Mare”, precum si a Etniei Romane, atit ca Etnie-principala, fondatoare statal, cat si ca Etnie conlocuitoare, in alte State, vecine;
- blamarea caracteristic religioasa a unor conducatori ai unor State membre ale Statului federativ-continental-european: Uniunea Europeana, care, pe de o parte, au santajat, in mod josnic, Statul actual Rominia, fata de care s-au comportat, mod deliberat, ca niste mari-raufacatori, impunind, pe de o parte, acordarea unor foloase necuvenite (mita !), atit la nivel personal, cat si la nivel statal, pentru a nu bloca accesul Statului Romania, ca membru statal al Uniunii Europene, iar, pe de alta parte, au actionat, in mod deliberat, pentru subminarea dreptului Statului Romania de a fi: Stat cu drepturi depline, in cadrul Uniunii Europene, prin santajarea unor conducatori principali ai Statului Romania, pe care i-au transformat in agenti de influenta, in Romania, ai Statelor santajante si apoi, prin intermediul acestora, au actionat, in mod subversiv si distructiv, la nivel statal, in vederea deteriorarii (in unele cazuri chiar pina la anulare) a tipurilor de Stat care ar fi trebuit sa fie Romania, dupa infaptuirea Revolutiei Romane din decembrie 1989, prevazute, ca atare, in 5 cadrul Articolului 1 al Constitutiei Romaniei, cu efect catastrofal asupra stabilitatii si consolidarii statale a Romaniei, precum si asupra modului de viata a marii majoritati a Populatiei statale;
- blamarea caracteristic religioasa a unor conducatori statali care practica imperialismul statal in scopul, deliberat, al determinarii, respectiv chiar al subordonarii, statale, a Statului Romania fata de Statele imperialiste, respective;
- blamarea caracteristic religioasa a unor institutii specific-subversive si distructive, fiintial-superior, religioase, patronate de la nivel extra-lumesc, care au actionat, de multa vreme, respectiv care inca actioneaza, in mod criminal-genocidal, cu efecte existentiale catastrofale, atit asupra majoritatii Populatiilor statale ale fostelor State: Romania; respectiv: Rominia “Mica”; respectiv: Rominia “Mare”; respectiv asupra actualului Stat: Rominia;
- blamarea caracteristic religioasa a altor fiinte individuale superioare, respectiv a altor fiinte colective superioare, in afara celor evidentiate anterior, care au comis, in mod deliberat, de-a lungul timpului, respectiv chiar si in prezent, mult rau existential asupra Statelor enuntate anterior, ca State predecesoare actualului Stat: Rominia.
3.3.- Reclamarea caracteristic-religioasa efectuata de catre Reclamatori caracteristicreligiosi, a unor fiinte individuale superioare (FIS), respectiv a unor fiinte colective superioare (FCS), care au fost, respectiv sunt considerate, la nivel caracteristic religios, ca fosti, in trecut, respectiv ca fiind, inclusiv in prezent, mari: rau-facatori asupra Statelor premergatoare, precum si asupra actualului Stat Rominia.
Avem in vedere, in contextul expus anterior:
reclamarea caracteristic-religioasa, adresata Ierarhiilor Conducatoare Abilitate, extra-lumesti, prin ritualuri caracteristic-religioase, efectuate in scopul enuntat anterior si adresate catre Ierarhiile de Conducere Abilitate (Ier-Cond-Abil), extra-lumesti, care constituie, de drept, institutii extra-lumesti abilitate in scop justitiar, cunoscute, insa, din nenorocire, doar de catre putini initiati in Existentialism, respectiv in Ezoterism, datorita situatiei catastrofale, din punct de vedere justitiar, in care se afla, inca de la constituirea sa, actualul Stat Romania (in varianta statala numita popular: Rominia “Mica”), rezultata ca urmare a inrobirii specific religioase, a marii majoritati a Populatiei statale, exercitata de catre Biserica Ortodoxa Romina (BOR).
Aceasta inrobire religioasa, la nivel fiintial-superior, din cate cunoastem (prin intermediul comunicatorilor telepatici din cadrul Misiunii Astrale “Romania Altruista si Inteleapta”, care au primit si primesc anumite informatii de la Baza de comunicare extralumeasca, aferenta Misiunii respective, referitoare la: Codul Legislativ care reglementeaza evolutia existentiala a fiintelor individuale superioare: FIS, respectiv a fiintelor colective superioare: FCS), se rasfringe, intr-o masura importanta, care poate fi chiar determinanta (in functie de raportul dintre numarul FIS libere si numarul FIS nelibere- cum sunt considerate FIS inrobite religios, in functie de raportul, in cauza), adica poate influenta, in mod determinant, in functie de valoarea sa (respectiv de care tip de FIS este majoritar), nu doar asupra Categoriei populationale inrobite religios, la nivel fiintial-individual-superior, ci si la nivelul Categoriei populationale organizata in fiinte colective superioare, adica de tip: familial, respectiv de tip: institutional, respectiv de tip: antreprenorial, respectiv de tip: organizational, respectiv de tip: populational, la nivel: localitational, respectiv: districtual, respectiv: statal, precum si de alte tipuri de organizare fiintial-colectiv-superior.
Astfel, in situatia in care marea majoritate a Populatiei statale este inrobita religios (cum este cazul Statului Romania), destinul respectivelor FIS este, in mod determinant, realizat in asa fel incat sa fie in conformitate cu interesele de exploatare suferentiala, specific fiintial-superioara, a Patronului extra-lumesc al religiei inrobitoare fiintial-superior, adica FCS alcatuite majoritar, sau chiar in totalitate, din FIS inrobite religios, nu vor fi: FCS libere, ci: FCS determinant sau chiar in totalitate programate, la nivel de evolutie existentiala, pentru a fi exploatate, din punct de vedere suferential fiintialsuperior, adica vor fi: FCS “nenorocite destinal”, in mod determinant, respectiv in totalitate (in functie de caz). Situatia expusa anterior are consecinte catastrofale inclusiv asupra evolutiei existentiale a mediilor ambientale (exemple: locuinte, strazi, piete publice, localitati, districte, State), in care evolueaza existential FIS, cu exceptia acelor FIS, respectiv a acelor FCS, selectate de catre Patronul religios extra-lumesc (Hristos), pentru a beneficia de o evolutie existentiala mai buna, in scopul salvarii, printr-un numar redus de contra-exemple, a aparentelor si aprecierii publice referitoare la influenta existentiala a religiei oprimante fiintial-superior, promovata, in Romania, mai ales de catre BOR-cu precizarea ca: Biserica Ortodoxa, in general, ca: Biserica de tip religios crestin, este si singura Biserica ramasa, inca, nereformata, dintre toate tipurile de Biserici in care se practica religia crestina, in diferitele sale variante.
4. Organizarea institutionala si logistica a Religiei Nationale Romane.
Pentru ca Religia Nationala Romana (RNR) sa poata fi fondata si implementata, in mod optim, la nivel societal, trebuie institutionalizata, adica trebuie infiintata o institutie aferenta, dotata cu o logistica adecvata infapturii functiei societale careia ii este menita. Aceasta sarcina trebuie sa si-o asume, mai intii, un: Colectiv de Initiativa, care va avea ca obiectiv: mediatizarea motivatiei fundamentale pentru care a fost declansata aceasta actiune, precum si, mai ales, a obiectivului fundamental urmarit a se realiza, care consta in : Eliberarea Populatiei statale a Romaniei de inrobirea specific-religioasa, precum si de aservirea specific-religioasa, fiintial-superioara, care au ca efect: existentialist si respectiv ca efect: ezoteric: Incarcarea fiintiala a aderentilor celor 2 religii, si anume: Religia Crestina Ortodoxa (RCO), cel mai mult, respectiv: Religia Crestina Catolica (RCC): mai putin , cu suferinta intensa, specific-fiintial-superioara, cu mult peste pragul mediu (situat, din cate cunoastem, in functie de caz, intre: 30-40% din durata de viata a unei persoane), restul de 70-60% trebuind sa fie (in functie de caz) nesuferentiala, precum si mediu-suferentiala.
Recomandam celor interesati de acest subiect sa faca un experiment, pe timp de 10 zile, referitor la persoanele “intens-nenorocite”, de care au cunostinta, sau pe care le intilnesc si sa se intereseze, in masura posibilitatilor de care dispun, in care religie au fost botezate: persoanele suferinde de boli grave si malformante (precum cancerul de colon, cancerul de col uterin, cancerul de sin s.a), respectiv: persoanele declasate la nivel societal, respectiv: persoanele handicapate, in mod grav: fizic, respectiv: psihic, respectiv: persoanele care au suferit accidente grave, respectiv: persoanele pentru care virsta a 3-a este insotita de mai multe boli, iar batrinetea consta, de fapt, intr-o indelungata suferinta, pina la deces, respectiv: persoanele care au divortat, respectiv: persoanele care au parte de grave probleme de ordin familial, respectiv: persoanele care s-au sinucis sau care au avut tentative de suicid, si, in general, persoanele care au avut parte de o viata grea, umpluta cu foarte multa suferinta, respectiv persoanele care decedeaza timpuriu, comparativ cu persoanele care au beneficiat, respectiv beneficiaza, de o viata considerata si apreciata, in general, ca fiind: normala ca sa se convinga ce consecinte existentiale sunt asociate aderentilor la RCO, cumparativ cu cele asociate aderentilor la alte religii, care nu inrobesc fiintial-superior pe aderentii lor.
Mai recomandam si chiar rugam, pentru binele public, ca specialistii in: Statistica medicala sa-si asume sarcina de a introduce, ca data statistica: religia in care a fost botezat pacientul (chiar daca respectivul pacient nu a fost decat un practicant ocazional, adica: de “sarbatori”, al religiei in cauza, precum si religia in care s-a casatorit), pentru a se putea efectua analize statistice si la nivel familial, evolutiei existentiale, familiale, a pacientilor, in functie de religia in care au fost botezati, respectiv: casatoriti. In acelasi context, recomandam si efectuarea unor cercetari statistice la nivelul starii civile, respectiv a: dependentei numarului de divorturi, respectiv de: copii nascuti handicapati, respectiv de: procese juridice, pe cap de locuitor, in functie de religia la care a aderat persoana analizata.
Abia in urma unei asemenea cercetari apreciem ca va deveni evident: “riscul religios” asociat religiilor mai importante care se practica in Statul Romania, in functie de care sa se poata adopta un program societal de protectie a Populatiei statale la “infectarea” cu “virusii religiosi” ai religiilor subversive si distructiv fiintial-superioare, desi o proba concludenta apreciem ca o constituie chiar diferenta, mai mult decat evidenta, intre calitatea vietii in Statele europene in care se practica, la nivel majoritar, RCO, comparativ cu cele in care se practica RCC, precum si cu cele in care se practica religiile crestine reformate, din care s-a extirpat componenta (subversiva si distructiva la nivel fiintial-superior), inrobitoare, respectiv servitoare existential.
Am expus aprecierile anterioare si am evocat contextul societal, extrem de nenorocit, in care a ajuns, in prezent, Statul Romania, pentru a oferi celor interesati si potenti-institutional o motivatie, demna de luat in considerare, in vederea efectuarii unui studiu de caz, la nivel societal, de catre un Guvern responsabil, care, odata ajuns la exercitarea Puterii de guvernare statala, sa-l poata utiliza pentru a terapia, cu prioritate, “maladia inrobitoare fiintial-superior”, crestin-ortodoxa, de care apreciez ca sufera cel mai mult “pacientul statal” Romania, cu o metoda de terapie-neconventionala, care consta in sprijinirea fondarii Religiei Nationale Romane, care necesita o foarte mica parte financiara, comparativ cu imensele fonduri publice risipite pe “cacealmaua” (de fapt: “ciuma”, sau: “gaura neagra”) religioasa, numita: Biserica Ortodoxa Romana. Inchei analiza starii societale a Romaniei (handicapate, din nastere, cu o deosebit de grava intoxicare religioasa), cu informatia ca s-a constituit Colectivul de Initiativa in vederea fondarii Religiei Nationale Romane si urmeaza constituirea Comitetului National de Initiativa, din care consider ca ar trebui sa faca parte, daca doresc si dispun de curajul necesar, inclusiv fosti clerici din cadrul BOR, care si-au incetat exercitarea functiei de cleric datorita presiunilor la care au fost supusi de exacerbata dorinta de imbogatire, manifestata de Patriarhia BOR, mai ales prin implicarea clericilor in “ghesefturi” religioase, uitind cum a procedat Jeshua-Isus cu negustorii care si-au amplasat tarabele chiar in incinta Templului din Ierusalim.
5.- Constituirea Consiliul National al Religiei Nationale Romane - for de conducere, la nivel national, al Religiei Nationale Romane.
Etapa urmatoare, pe care o avem in vedere, in fondarea Religiei Nationale Romane o reprezinta: constituirea Consiliului National al Religiei Nationale Romane, ca: for suprem, la nivel national, de conducere si coordonare a activitatii specific religioase, a Religiei Nationale Romane (CN-RNR). Intr-o prima faza, apreciem ca CN-RNR se va constitui ca CN-RNR-Provizoriu si se va ocupa de elaborarea ideologiei specifice RNR, de elaborarea Praxiologiei specifice RNR, de “recrutarea”, in vederea selectiei, a doritorilor sa devina clerici, in cadrul RNR, precum si de intocmirea documentatiei pentru solicitarea inregistrarii, oficiale, a RNR.
Mai apreciem, in acest context, ca, in cadrul RNR, ar trebui renuntat la denumirea de: “biserica”, pentru a denumi lacasul de cult aferent RNR, datorita afectarii nebenefice a acestei denumiri de catre religiile subversive si exploatatoare financiar, care, in Statul Romania, au afectat, in mod grav, credibilitatea si, mai ales, imaginea publica, a bisericii, ca institutie de tip religios. Apreciem, de aceea, ca, in cadrul fondarii RNR, ar trebui revenit la denumirea de templu (inclusiv pentru ca este de gen neutru, si nu de gen feminin), sau, eventual, ar trebui utilizata chiar o alta denumire, specific romaneasca.
6.- Selectarea Panteonului Personalital Roman, din cadrul caruia vor fi selectate, de catre Consiliul National al Religiei Nationale Romane, personalitatile care vor fi cinstite in mod caracteristic religios, in cadrul Religiei Nationale Romane.
In cadrul discutiilor preliminare, efectuate pentru a analiza modul optim de alcatuire a Panteonului Personalital Roman, s-a convenit, in principiu, ca criteriul de baza, utilizat in cadrul selectiei, sa fie importanta contributiei unei personalitati avuta in vedere pentru a fi selectata la constituirea, consolidarea si afirmarea Statului Romania. In alt context, s-a analizat oportunitatea ca Panteonul Personalital Roman sa fie avut in vedere de la nivel: localitational, respectiv: districtual, respectiv: provincial, respectiv: statal (adica: sat; comuna; oras; municipiu; judet; provincie: Stat; pina la nivel extra-lumesc), adica, de exemplu: in cadrul unei localitati sa fie avute in vedere (daca este cazul), in limita unui numar maxim, stabilit, de catre CN-RNR (ca urmare a unei analize efectuata in acest scop), inclusiv personalitati de nivel: satesc, respectiv: comunal, respectiv: orasenesc, respectiv: municipal, s.a.m.d, selectate prin referendum, personalitati care, daca locuitorii solicita, prin referendum, cinstirea lor publica, inclusiv in mod specific-religios, sa fie incluse in Panteonul Personalital al localitatii respective.
In acest mod se vor putea rezolva, pe cale referendara, inclusiv problemele create de mult-hulita Lege Nr. 217/2015, referitoare la impunerea, pe cale legislativa (dar nu legitima!), la comanda specific-imperialist-externa, a unor conditionari referitoare la dreptul suveran al Poporului Roman de a-si aprecia, neconstrins din exterior, valoarea si contributia istorica a propriilor personalitati, drept incalcat, insa, la nivel parlamentar, prin intermediul “multelor cozi de topor parlamentare”, autohtone, din cadrul actualului Parlament al Romaniei, care sunt obediente pina la servilism si chiar pupincurism fata de gruparile de interese, specific imperialiste, externe, si care ne submineaza, in prezent, independenta si suveranitatea, prin intermediul unor conducatori si parlamentari nedemni, care, in viitor, vor trebui judecati si condamnati pentru inalta tradare si uzurparea de suveranitate nationala pe care le-au comis prin elaborarea, validarea, la nivel parlamentar, si promulgarea respectivei legi, precum si a altor legi nelegitime.
Referitor la actualul Parlament, precizez ca il apreciez ca fiind: neconstitutional si, ca atare: nelegitim, deoarece s-a constituit ca urmare a refuzului politrucilor subversivi (care au acaparat Puterea Suprema, in Stat, si incearca s-o mentina cu orice pret) de a implementa, in prealabil constituirii actualului Parlament, hotarirea, adoptata referendar, de a se transforma Parlamentul Romaniei, din Parlament bicameral, in Parlament unicameral, cu maxim 300 parlamentari, refuz ce constituie, de fapt: uzurpare de Suveranitate nationala, echivalenta, cu o: Lovitura de Stat, pentru care cei vinovati vor trebui sa “plateasca”, mai devreme sau mai tirziu.
7. Selectarea Panteonului Personalital Continental, respectiv Lumesc, Universal, respectiv extra-Lumesc, asociat Religiei Nationale Romane.
In fondarea Religiei Nationale Romane un rol aparte ii va reveni Misiunii Astrale “Romania Altruista si Inteleapta” (MARAI), mai ales in alcatuirea Panteonului Personalital Roman, respectiv in alcatuirea Panteonului Personalital Universal asociat religiei Nationale Romane, ca deschidere si perspectiva religioasa spre Religia Continental-National Europeana, respectiv spre Religia Lumesc-Nationala, respectiv spre Religia Extra-Lumeasca.
Fac cunoscut ca, in cadrul discutiilor preliminare care au avut loc intre membrii componenti ai MARAI, s-a evidentiat nu doar oportunitatea, ci si necesitatea de a organiza constituirea si functionarea RNR inclusiv ca un Parteneriat extra-lumesc, reciproc avantajos, in sensul ca prin modul de alcatuire a Panteonului Personalital Universal (care include si o componenta extra-lumeasca, pina inclusiv la nivel Universal), comunicatorii extra-lumesti din cadrul MARAI pot afla anumite informatii, fundamentale, ca importanta, pentru functionarea corecta, si eficienta, din punct de vedere oficial, extra-lumesc, a RNR, sj, mai ales, pot afla care dintre personalitatile avute in vedere pentru a fi selectate in vederea alcatuirii Panteonului Personalital Universal, asociat RNR, mai exista, la nivel extra-lumesc, precum si, in cazul in care mai exista, daca manifesta dorinta de implicare in fondarea si functionarea corecta, eficienta si reciproc-avantajoasa, a Religiei Nationale Romane (RNR).
8. Situatia fiintelor individuale inrobite, respectiv aservite, in mod religios .
Cunoscand ce se poate intimpla cu FIS “inrobite”, respectiv cu FIS “aservite”, in mod religios, dupa incetarea existentei lor in cadrul Lumii in care suntem integrati existential, putem estima (desigur cu o aproximare corespunzatoare), ca, din nenorocire, deosebit de putine dintre tipurile de FIS “inrobite”, respectiv “aservite” religios fata de “Patronii” extralumesti ai RCO (Hristos), respectiv ai RCC (Catolus), mai exista, in prezent, iar, dintre acestia, tot destul de putini mai sunt, in mod determinant, personalitatile pe care le credem noi, ca au ramas, asa cum au fost, cand erau apreciate, ca personalitati, in cadrul LPM-6, in care suntem integrati existential, iar dintre acele personalitati care au ramas, intr-o masura determinanta, personalitatile care au fost, atunci cand au existat in Lumea in care existam, probabil ca nu toate accepta, sau vor putea sa se implice in Parteneriatul, extra-lumesc aferent fondarii si functionarii benefice si eficiente a RNR, datorita pretului de rascumparare din starea de “rob”, respectiv de:”serv” religios, pret pe care il vor solicita “Patronii extralumesti ai religiilor subversive si distructive fiintial-superior, ale caror victime, inclusiv la nivel extra-lumesc, au ramas personalitatile in cauza.
9. Personalitati selectate din cadrul Panteonului personalital roman pentru a fi incluse in cadrul Panteonului personalital religios roman, alcatuit pentru a cinsti si in mod specific religios personalitatile selectate in acest scop.
Initiatorii Religiei Nationale Romane (RNR) au ajuns la concluzia ca Panteonul personalital religios roman ar trebui sa includa 3 categorii de personalitati, inaintase, si anume:
personalitati romine, selectate din Istoria Statului Rominia, constituit la data:24.01.1859;
personalitati proto-romane, selectate din cadrul fostelor State: Valahia; Moldova; Transilvania, care au contribuit la constituirea Etniei Romane si a Statului: Romania, previzionat a exista de catre cunoscutul previzionar: Nostradamus si constituit de catre voievodul valah: Mihai Patrascu-Viteazul, la data calendaristica: 27.05.1600, cu capitala la Alba Iulia;
- personalitati latine, avind in vedere specificul latin al civilizatiai romanesti, avute in vedere, pentru selectie, incepind cu refugierea in Italia a troianului Eneas, la sfirsitul Razboiului Troian.
Grupul restrins, de Initiativa a fondarii Religiei Nationale Romane a decis sa amine definitivarea propunerilor pentru alcatuirea Panteonului personalital romin, respectiv a Panteonului personalital roman, respectiv: proto-roman, respectiv: latin, timp de 14 zile, dupa difuzarea acestei lucrari, in scopul de a supune unei dezbateri publice problema in cauza, pe de o parte, respectiv pentru a primi sugestii si propuneri, insotite de motivari aferente, in vederea alcatuirii Panteonului personalital religios, global, si din partea celor care doresc sa-si aduca contributia individuala, sau colectiva, la nivel de grupare, la realizarea acestei actiuni de selectie personalitala.

Lorin Fortuna -- Fondator al Grupului de Initiativa pentru Fondarea Religiei Nationale Romane


 

vineri, 1 decembrie 2023

 



Sala Unirii

Această Țară trebuia să se numească Albania, capitala trebuia să fie ALBA IULIA, steagul României trebuia să aibă culoarea ALBA, arealul trebuia să fie întreaga peninsulă Balcanică, sângele omului trebuia să aibă culoarea ALBA. Culoarea ALBA este culoarea de bază a Civilizației Omenice.
De ce credeți că MIHAI VITEAZU a stabilit capitala la ALBA IULIA?
AGRESIUNILE CIVILIZATIONALE au fost atât de puternice încât aceste denumirii au fost schimbate. Imnul TARII ROMANIA TREBUIA SĂ SE NUMEASCĂ PE AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE. Scris de Simion Capras(1-dec-2021).


Principalul combatant existentialist al MISIUNII ASTRALE ROMANIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ, SIMION CAPRAS, în SALA UNIRII DIN MUNICIPIUL ALBA IULIA (1-dec-2021).



  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...