duminică, 12 martie 2023

 




Comentariu Existentialist:


Pe această Planetă există două mari grupării de Ființe Individuale Superioare și anume FIS care aparțin OMENIRII și FIS care aparțin EGONIRII.
În cadrul OMENIRII FIS poartă denumirea de OMEN ( om) ,iar în cadrul EGONIRII FIS poartă denumirea de EGON.
OMENIREA reprezintă circa 15 %din populația actuală a acestei Lumi Medii nr.6, iar restul populației aparțin EGONIRII. FIS de tip Om se caracterizează prin aceea că are o gândire de tip altruist, punând întotdeauna interesele generale în fata intereselor personale, iar la FIS de tip Egon primează interesele personale în fata celor generale(au o gandire egoista).
În cadrul Competitiei Civilizationale 2008-2012, unde Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale a cerut această confruntare cu Gruparea de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale pentru câștigarea unor drepturi și mai ales de a scăpa de ROBIA CIVILIZATIONALA ,Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale și-a câștigat acest drept. Pentru a participa la această Competitiei Civilizationala, s-a creat o ORGANIZAȚIE EXISTENTIALISTA,NUMITĂ MISIUNEA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ care a fost creată în STATUL ROMÂNIA, aceasta fiind Tara Aleasă Inainte-mergatoare.
Odată această COMPETITIEI CIVILIZATIONALA câștigată, OMENIREA va numii în conducerea acestei PLANETE, SALVATORUL GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE.
Același lucru vor face și cei din GRUPAREA DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE, dar după terminarea celui de al Treilea Război Mondial care în prezent se apropie de sfârșit.
În prezent cele două funcții de SALVATORI sant acupate de Salvatorii numiți în Era Zodiacala nr.8, și anume MANITU ( Conducatorul unui trib din America) pentru cei Neagresionali și SIMON BOLIVAR pentru cei Agresionali. Ca si o parere personala ,din partea GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE VA FI NUMIT IOAN LORIN FORTUNA, iar din partea GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII Agresionale Civilizational Virtuale va fi ales DONALT TRUMP. Scris de Simion Capras(12-mart-2023).

Un comentariu:

  1. Legat de articolul din link: or fi zicand unii ca Lorin Fortuna era un batran nebun (sau, poate, sarlatan), dar depoluarea exista (si n-a vorbit numai el despre asta, exista si alti ezoteristi care vorbesc, din cate stiu, despre "cum sa iti cureti energetic casa"). In afara de asta, despre "Serpilieni" a vorbit, intr-un fel, serialul de televiziune american Stargate SG-1 (sub forma personajului Teal'c, a civilizatiei numita "Goa'uld" si a personajului Apophis, supranumit "sarpele noptii"). Mai mult, despre Reptilieni-Iguaniferi a vorbit seria de jocuri video Mass Effect, cam in acelasi timp cu Lorin Fortuna ( uitati-i aici https://masseffect.fandom.com/wiki/Krogan ). Si, Lorin Fortuna spunea ca conducatorul suprem al CV-Reptiliene-Iguanifere VERZI (nu violet, aia sunt cei cu Flacara Violet, care se numesc Inuaki) se numeste "Crol". Krogani de la Krol. Acum, sa zica cine vrea ce vrea. :)

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...