duminică, 12 martie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Acest masacru împotriva statuilor și monumentelor Românești este pus la cale de catre cei care ne spun că viitoarea hrană a fiintelor vor fi viermii, greierii etc.,iar mâncărurile tradiționale trebuie să dispară.
Ordinul este masonic iar efectul care vor să îl obțină este ELIMINAREA FILTRELOR LUMINOASE, prin care se curăță această ȚARĂ ALEASĂ INAINTE-MERGATOARE ROMÂNIA.
Acest lucru a început odată cu eliminarea statuii lui MIHAI VITEAZUL din Piata Unirii din Oradea, cand la conducerea primăriei Oradea era masonul ilie bolojan. Acest individ l-a scos pe Mihai Viteazu, iar în locul lui a pus un străin acestui areal, care se numeste ferdinand, care are o Piata ferdinand la două sute de metri de Piata Unirii.
De ce nu demolează biserici masonice, simboluri masonice?
Pentru că acestea împreună cu bisericile creștine mențin frecventa de vibrație a locului a Tarii, jos cu consecințele de rigoare.
Acest Bolojan a fost vizitat recent de președinta Republicii Moldova după care s-a dus să ceară ajutoare de la soros junior, deoarece gerge soros a decedat în Ungaria de câteva luni de zile.
Acestă președinta pune în pericol însăși existenta statului Moldova prin faptul că a aruncat Moldova în mâinile sorosiste la fel cum s-a procedat și în Ucraina.
Acest bolojan, cică este o variantă la președenția României. CAND VA FACE PLOPU PERE atunci va fi presedinte acest sobolan sorosist sau rothchailtist.
După el se ia și marele moț emil boc care trebuie să execute ordine masonice.
Aceste Statui și Monumente ale înaintașilor acestei Tari România ( nu toate) sant filtre energetice LUMINOASE comparativ cu bisericile care sant filtre energetice întunecate, gravitațional. Aceasta este miza distrugerii acestor statuii și monumente.
NU ESTE BINE SĂ FII SUB PAPUCUL RUSILOR DAR NICI CE SE ÎNTÂMPLĂ IN EUROPA NU ESTE BINE. TOATE HOTARARILE CONDUCERII CONTINENTULUI EUROPA ADUC MAI APROAPE INROBIREA TOTALĂ A POPULATIEI CONTINENTULUI. ACESTI CONDUCATORI AI EUROPEI PRECUM SI CEI AI STATELOR CARE AU CONDUCERII OBEDIENTE TREBUIE DATI JOS, JUDECAȚI ȘI CONDAMNATI PENTRU RAUL EXISTENTIAL COMIS.
EXISTĂ O PROFETIE :

Un comentariu:

  1. Un lucru interesant (legat de profetia "poporul rus a salvat aceasta lume") este ca Volodymyr (nu stiu cum se scrie numele omului astuia, eu ii spun Vladimir) Zelenski este, la origine, Vulturian. Uitati-va la fotografii mai vechi cu el, de dinainte de razboiul Rusia-Ucraina, sa vedeti ca are nas vulturian. In momentul de fata, de multe ori, are in poze ceva ce mi se pare o fizionomie specifica CV-Delfiniene (e vorba de civilizatia aia cu doi delfini galbeni, care e pe blazonul Dobrogei), cu nasul rotund (nu mai este ascutit, ca la pasari), aspect porcin al fetzei. Asta are legatura cu culorile specifice Ucrainei, galben si albastru, inclusiv al blazonului lor (cautati "Ucraina" pe Wikipedia). V. Putin si propagandistii rusi ii numesc pe ucraineni "nazisti" si "satanisti", posibil fiindca il clasifica pe Zelenski ca Vulturian-Negru (nu stiu daca este si pe alb) si hitleristii afisau, in afara de serpii aia doi androgini de pe swastika, vulturul negru al Germaniei. Era un vultur care tinea in gheare zvastica, sau ceva asemanator, pe uniformele lor. Revin la faptul ca Ucraina este pe galben si afiseaza simbolul lor, "Tridentul", pe care il respecta foarte mult (e vorba de asta https://en.wikipedia.org/wiki/Ukraine#/media/File:Lesser_Coat_of_Arms_of_Ukraine.svg ). E numit "trident" fiindca tridentul era arma zeului Neptun (cunoscut de greci ca "Poseidon", zeul..marii, adica mediul in care traieste delfinul, in apa sarata) si..lucru mai putin evident e ca coada si cele doua aripi ale..animalului aluia galben seamana cu asta https://en.wikipedia.org/wiki/Trident . Termenul de "trident", din cate stiu eu (dar nu sunt sigur) vine de la Triton, care e un personaj din civilizatia aia cu doi delfini care se uita unul la celalalt (pe care o avem si noi, partial https://en.wikipedia.org/wiki/Dobruja#/media/File:Dobrogea_COA.svg ). Zelenski este, totusi, la origine, din CV-Vulturiana, lucru care se vede in faptul ca are un caracter de luptator (desi, nu neaparat 100% benefic). Alta chestie e ca este..unii ar spune evreu, dar nu sunt sigur.
    Legat de Rusia, Vladimir Putin, Evgheni Prigojin (seful companiei Wagner) si Valeri Gherasimov (comandantul armatei ruse), ei sunt coordonati, in anumita masura, de CV-Reptiliana-Balauriana-Rosie-Informationala.
    Legat de SUA, ei sunt coordonati de o anumita parte a CV-Vulturiene, prin intermediul lui Joseph Biden. Vulturul (cu cap alb) este si pe blazonul CIA-ului. Interesant e ca J. Biden afiseaza culoarea albastra, ca si Mark Zuckerberg. Unul din simbolurile SUA este balena albastra, simbolul corporatiei-designer de microprocesoare Intel (Integrated Electronics).
    Maia Sandu are nas vulturian.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...