miercuri, 29 martie 2023



Comentariu Existentialist:

Imediat după ce reprezentanții MISIUNEA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ, au fost informați că pentru Competiția Civilizationala 2008-2012 am fost desemnați câștigători, s-a pus problema modului de aplicare a rezultatului în plan Lumesc.
Acest lucru urma să fie făcut de către unele dintre civilizațiile agresionale civilizational care s-au saturat și ele de modul în care Satan și civilizațiile Arahnidice Tarantulare faceau legea doar în favoarea lor.
Doar de aceste Civilizații putea fi făcută schimbarea deoarece CIVILIZATIILE NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE nu erau pregătite ( să zic d.p.d.v.militar) pentru asa ceva, iar Combatantii Existentialisti au fost aduși, datorită Competiției, la o stare de epuizare.
Aceste schimbării care vor urma seamănă destul de mult cu ceea ce s-a numit ROZBOIUL TITANILOR, când Conducătorul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE, CRONNOS, DE ORIGINE TARANTULARA, A FOST DAT JOS DE CATRE CIVILIZATIA AGRESIONALA BALAUREANA DEOARECE ACESTA NU VOIA SĂ PLECE, IAR IN LOCUL LUI SĂ VINĂ UN REPREZENTANT AL GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE, CONFORM INTELEGERILOR FACUTE INTRE CELE DOUĂ MARI GRUPARI DE CIVILIZATII, AGRESIONALE și NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE.
Înainte de a părăsi această Lume Medie nr.6, IOAN LORIN FORTUNA, a făcut referire la DONALT TRUMP, ca fiind principalul promotor al distrugerii ocultei mondiale care avea ca și scop N.O.M(noua ordine mondiala) unde ROBIA TREBUIA SĂ FIE TOTALĂ.
Deasemenea prin aceste Competiții și războaie, care se văd sau care nu se vad vor fi denumiți și vor fi acordate distincții celor care se vor numii SALVATORII, gruparilor neagresionale și agresionale iar aceștia vor face parte din SESIMEA ce va conduce această Planetă încă 967 de ani terestri, Eră care va fi numită ERA LUMINOASĂ sau ERA LUMINII. Scris de Simion Capras(29-mart-2023).


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...