miercuri, 29 martie 2023

 



Comentariu Existentialist:
Am urmărit la așa-zisele televiziuni de știri modul în care generali care au făcut parte din Armata ROMÂNĂ legau intr- un mod josnic tăierea pensiilor speciale de apărarea de catre Armată a acestei Tari. Dacă nu ai Țară, nu ai limbă, obiceiuri, ești considerat un paria la tine acasă.
CEI CARE NU AU ȚARĂ IN ACEASTĂ LUME MEDIE NR.6, NU AU ȚARĂ NICI IN ASTRAL, DECI NU AU UNDE SĂ SE DUCĂ. Acolo ne trăiesc familiile care au plecat din această Lume și mai ales familiile eroilor care au murit pentru apărarea acestei Tari.
Nu există să legi salariile sau pensiile de apărarea TARII ROMÂNIA.
Acestea sant probleme care cei care au guvernat această Țară le-au creat ca mijloace de mituire mascată asupra unor categorii sociale.
Pentru ca această Țară România să existe asa cum este acuma au murit peste un milion de persoane.
Cum să clasifici un general de Armată cum este generalul Ciuca dacă chiar el încalcă Constituția României și principiul contributivitatii.
Toții speciali sant mutantii civilizationali (egonicii)care vor pune întotdeauna binele lor personal în fața binelui general. Ai mai vedeți pe la televiziuni cum ne dau sfaturi despre ce este bine și ce este rău.
Cei de la MĂRĂȘEȘTI S-AU BATUT CU NEMTII IN CĂMAȘĂ LA BAIONETA CA SĂ ISI APERE TARA.
ASTIA CE FAC? ISI APARĂ PENSIILE SPECIALE CHIAR DACĂ PIERDEM CA SI NATIUNE MILIARDE DE EURO.
PĂI DACĂ AU FURAT PÂNĂ ACUM, CONFORM CIA, 400 DEMILIARDE DE DOLARI SI AU CREDITAT TARA CU ÎNCĂ 150 DE MILIARDE DE EURO, CE MAI II CATEVA MILIARDE IN PLUS.

Scris de Simion Capras(29-mart-2023).

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://bpnews.ro/wp-content/uploads/2020/07/marasti.jpg&tbnid=lbSW4TAAZPVWoM&vet=1&imgrefurl=https://bpnews.ro/2020/07/10/fabuloasa-poveste-a-regimentului-in-izmene-care-scris-istorie-in-batalia-de-la-marasti/&docid=c4wepEqe46fFEM&w=603&h=420&hl=ro-RO&source=sh/x/im

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...