marți, 28 februarie 2023

 





Comentariu Existentialist:

Practic, atunci când îți faci cruce desenezi în aer asupra ta steaua Satanica cu cinci colturi.Deschizi astfel un portal satanic asupra ta atrăgând asupra ta ființe malefice. Prin cruce poți fi exorcizat deoarece te expui singur la cheremul civilizațiilor satanice. Religia creștină a fost preluată de catre Hristos, de la civilizația Serpiliana care a invadat această Planetă în Lumea nr.4, exorcizand și inrobind fiintial populația acestei Planete. Cum poți să zici căci crucea te apară cand tu Deschizi Portale Satanice asupra ta? Scris de Simion Capras(28-feb-2023).

Doar pentru cei care inteleg minciuna si manipularea religei false in care se afla cu mintea si sufletul,clipuriile de mai jos , Scris de Matteo Romeo 





Comentariu Existentialist :

Când vă faceți cruce, de fapt desenați în aer cu mâna asupra Trupului steaua Satanica, deschizând altfel un portal pe unde civilizațiile satanice și cele Agresionale pătrund în tine și te exorcizeaza.
Hristos a preluat religia creștină de la civilizația Serpiliana Viperiana și o folosește pentru inrobirea, aservirea și sclavizarea fiintelor. Această religie creștină este cea mai nocivă și inrobitoare religie care se practică la această oră în această lume. Această religie practic te dă pe mâna lui Satan datorită faptului că tu însuți îți faci cruce deschizând acel portal. Dar cate cruci își mai fac unii mai ales la evenimentele religioase.
Cineva și-a dat seama de acest lucru și pentru a mai spăla nenorocirea oamenilor îi mai pune să zică și expresia, MA LAPAD DE SATAN. Scris de Simion Capras(8-april-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...