vineri, 24 februarie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Anatemizarea și Blestemizarea au fost și sant folosite de Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale, în scopul apărării de Civilizatiile Agresionale.
Anatemizarea este o cerere de cercetare și trimitere în judecată în cadrul Ierarhiilor Judecătorești Superioare Astrale.
Blestemizarea reprezintă o cerere de trimitere în judecată în cadrul Ierarhiilor Astrale Judecătorești Inferioare.
Aceste cereri de trimitere în judecată sant un mijloc de apărare pentru RAUL EXISTENTIAL comis de catre civilizatiile agresionale asupra celor neagresionale civilizational virtuale.
Aceste cereri pot fi facute asupra unor Fiinte Individuale Superioare, Fiinte Androgine Superioare, Fiinte Diverse, Fiinte Colective Superioare de tip familie, ginta, popor, tara, continent, lume, Planeta.
Deasemenea se fac cereri și pentru FIINTE INDIVIDUALE SUPERIOARE EXTRAPLANETARE inclusiv până la nivelul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE.
Aceste cereri se fac datorita nelegiuirilor și nenorociților pe care fiinte Individuale Superioare sau Fiinte Individuale Colective Agresionale Civilizational Virtuale le-au facut asupra Civilizațiilor Neagresionale. Cele mai puternice Anatemizari și Blestemizari se fac dintr-o Lume Medie deoarece tot aici se desfășoară și competițiile Civilizationale pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre Civilizații.
Fiecare civilizație își caută în această lume Combatantii iar în caz că se ajung la litigii care nu s-au rezolvat se cere competiție civilizationala.
Competițiile Civilizationale se pot desfășura doar la nivel de Civilizații.
Dacă Ierarhiile Astrale Judecătorești ajung la concluzia că cel în cauză este vinovat se va trece la implementarea sancțiunilor Astrale. De exemplu cei care își spun politicieni, odată condamnați, vor pleca din funcțiile înalte ale unui stat ne mai putând revenit nici odată la acel nivel.
Există și varianta cand un politician chiar dacă este găsit vinovat, să fie menținut pe funcție încă o anumită perioadă temporală, apoi prin acesta să se rezolve problemele pe care le-a creat, datorită faptului că în cazul unui președinte de Țară, schimbarea lui și alegerea altui președinte durează, iar se ia ca prioritate rezolvarea problemelor create de catre acesta.Scris de Simion Capras(24-feb-2023).

https://ro.pinterest.com/pin/575616396116046587/sent/?invite_code=ac01e072041f4febbaf389438ad1047d&sfo=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...