duminică, 8 ianuarie 2023



Comentariu Existentialist :

Tara Aleasă Inaintemergatoare a Erei Zodiacale nr.9 care este și ultima a acestei Lumi Medii nr.6, se numește ROMÂNIA. Acest statut a fost câștigat datorită Revoluției de la Timișoara considerandu-se de catre Ierarhiile Astrale Abilitate ca fiind cel mai important eveniment al sfârșitului de Era Zodiacale nr.8 și anume căderea tiranului Ceaușescu.
Dacă România este Tara Aleasă Inaintemergatoare Luminoasă a Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale, Tara Aleasă Inaintemergatoare ÎNTUNECATĂ ( neagră) se numește Statele Unite ale Americii. De aici a pornit marea majoritate a râului existential al acestei Lumii Medii nr.6 , România a avut rolul de a anihila acest rău existential prin oamenii Inaintemergatori pe care îi are.
S-a pus în discuție de cele două grupări de Civilizații însăși existenta Planetei și cărei grupări îi revine, deși această Planetă a fost arondata Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale. A avut loc o Competiție Civilizationala în acest sens câștigată de Gruparea Neagresional Civilizationale, unde ROMANII DIN MISIUNEA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ SUB ANIMARE EXISTENȚIALĂ VULTURIANA ALBĂ, au câștigat, urmând ca civilizațiile Agresionale să plece sau să fie anihilate fiintial.
AM AVUT ANIMATORI EXISTENTIALI CHIAR SI DIN CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTA CONDUCĂTOARE deoarece lupta a fost foarte dură. Fiecare Țară Aleasă a avut câte un OM SFINX. CEL LUMINOS (Sfinxul Alb) PENTRU ROMANIA S-A NUMIT IOAN LORIN FORTUNA. PENTRU TARA ÎNTUNECATĂ (Sfinxul Negru) S-A NUMIT DAVID ROKENFELLER. Scris de Simion Capras(8-ian-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...