luni, 23 ianuarie 2023

 



Comentariu Existentialist:


Orice persoană care își face semnul crucii cu mâna, practic desenează în aer asupra Trupului sau Steaua Satanica, creindu-se practic un portal sau o poartă pentru a invita ființe malefice pentru al anima existential.
Acest lucru se datorează invaziei Gruparilor de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale, prin civilizația Serpiliana Viperiana, în cadrul Lumii Medii nr.4;
Această civilizație Serpiliana Viperiana a folosit ca și mijloc de inrobire a fiintelor religia lor extraplanetara de tip serpilian. Șeful lor se numea Satan care era conducătorul Ansamblalului de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale și îl avea ca fiu pe Bafomet.
Hristos a preluat această religie de la Serpilieni, după ce au trădat toți, și sa folosit de ea în scopul inrobirii fiintelor și după ce acestea erau inrobite, ființele erau jecmanite de fondurile existențiale cu care trebuiau să existe în lumile Superioare.
Practic făcând semnul crucii inviti ființele malefice să te anime existential. O dată întrate în tine ți se schimbă programul existential, tu fiind la dispoziția unor Civilizații Agresionale care fac din tine ce vor.
Ceea ce se întâmplă la această oră în Tara România, și în Europa se datorează acestor religii false și subversive, la care se adaugă și încercarea masoneriilor de a impune Noua Ordine Mondiala. Scris de Simion Capras(23-ian-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...