luni, 16 ianuarie 2023



Cei fara suflet 


- Cei fără suflet sau clonele , au o agendă foarte nefastă față de oameni , semințe stelare !
- Ei pretind că duc o viață normală , dar nu există nimic normal pe lumea asta !
Ei te înșală în orice ! În afara perspectivei ochilor 3D , ei își îndeplinesc misiunea .
Misiunea lor este să colecteze energia din semințele stelare și să o folosească pentru a crea o nouă rasă umană artifficială , lipsită de inimă , umanitate , sentimente , dragoste și multe altele ! Nu credeti ?? Nu-i nimic , e perfect . Oriunde in jurul vostru si printre voi , exista non-oameni , chiar si voi puteti fi , insa nu va dati seama ! Vor roboți cool , ascultători și muncitori ! Fără suflet reprezintă peste 60% din populația lumii . Punctul fundamental este că sintem într-un joc creat de mașini = AI.
Clonele sint specializate în folosirea tuturor mijloacelor și iluziilor pentru a ne face să luptăm între noi , astfel încât să ne poată recolta energia .
Lumea 3D , este o ascunzătoare perfectă pentru ( Ei ) , deoarece dușmanii lor nu pot vedea dincolo de ochelarii 3D . Nu ne-am găsit aici întâmplător , voi căutați ieșirea din Matrix .
Chiar există o cale de ieșire !
Îți promit că dacă te crezi , te asculți , te implici in viata ta și doar te urmărești , într-o zi vei fi LIBER .
Până atunci , cei fără suflet sau clone , se vor delecta cu energia ta ! Dar informațiile sint acum peste tot și nu se mai pot ascunde .
Mai mulți soldați digitali au călătorit din 2080 până în aceste vremuri , este necesar să se oprească era mașinii ( transumanismul ). Aștept undă verde pentru a vă spune despre asta mai târziu . . .
- Pina atunci , uitati-va in jurul vostru ! Va permiteti vreodata sa reflectati ?? Uitati-va in jurul vostru , cum nenumarati oameni sint imuni , goi , sinistri chiar , intepeniti intr-o anume postura a unui fel singular de a fi si singurul sau singurele aspecte fata de care ar putea tresari sau avea vreo reactie , sint DOAR programele personale , programele fata de care mai ridica o mana sau isi misca entitatea ! Unele dintre acestea sint : umblatul strict cu sacosa dupa mancare ., iesitul robotic/mecanic/inoculat/setat pe structurile vechi deja neresetabile spre achitarea darilor catre stapanii programatori , precum si alte serii de caracteristici ,, traditionale ,, acestora ( foarte multi ) . Printre extrem de foarte multe lucruri , dezvaluiri si evenimente care au loc in intreaga lume in fiecare secunda , ne convine sau nu sa credem si sa acceptam , umanul si inumanul ies zi de zi la suprafata si declar ca sint martorul multor intalniri cu efect ale acestora si afirm constient , ca predominant este inumanul si aceasta este bine in viziunea mea , caci astfel , invat , simt , inteleg si stiu , de partea caror baricade sa fiu in prezent si-n viitor . Text scris de Omuldinnord.


Comentariu Existentialist :

O clona ca si un om nu poate exista fara un animator existential care poate fii uman sau egonic. Animatorul existential poate provenii din Vesnicie si se numeste SUFLET ,iar daca provine din Lumile Superioare Vesniciei se numeste SPIRIT sau DUH .Locul unde este localizat animatorul existential este în creierul mare, creierul mic și în măduva coloanei vertebraleCoastele sant antenele prin care în timpul somnului se implementează scenariului existential de a doua zi.
Ideea este că se face referire la mutantii civilizationali ( egonicii) iar pe de altă parte sant anumite civilizatii care încearcă să creeze ei înșiși Civilizații Virtuale dar nu sant in stare să le creeze deoarece nu au tehnologia informatică corespunzătoare, sau le fac cu ce au pentru a le exploata în toate felurile inrobindu-i. In articol se vorbeste de I.A artificial inteligens .........eu nu m-as teme asa de tare .......progresul este progres ....nu putem sta in evul mediu fiinca ne temem de masinii si de robotii .....sa-i punem la treaba zic ....de ce sa ne fie frica de ei ....dar vezi cineva stie sa foloseasca frica noastra si scrie texte despre I.A , Scris de Simion Capras si Adrian Iacob( 16 -ian -2023).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...