marți, 1 martie 2022



Comentariu existentialist:

Conceptul de Țară Aleasă Inaintemergatoare.
Țara Aleasă Inaintemergatoare are ca și rol preluarea de către ființele din acea Țară,a tot Raul Existential al acestei Lumi Medii nr.6 și dizolvarea acestui rău prin suferință, necazuri, neajunsuri, inundații,cutremure, boli etc.
Când o Țară Aleasă Inaintemergatoare se destramă ( nu contează cauzele) acea Lume se oprește din cauză că cei aleși nu își mai pot duce la îndeplinire misiunea pentru care au fost aleși.
Statutul de Țară Inaintemergatoare a fost obținut datorită Revoluției de la Timișoara cand și Orașul Timișoara cât și poporul Român au obținut acest statut.
În concepția Ierarhiilor Astrale Abilitate se considera că Revoluția de la Timișoara a îndeplinit cele trei condiții care o validau și anume să existe morti, să se infiinteze un for de conducere care sa numit FDR ( Frontul Democratic Român) și să existe un document sau o proclamația a revolutionarilor cu privire la revendicările lor. Acest lucru s-a întâmplat doar la Timișoara iar datorită acestui lucru, s-a obtinut acest statut. Toți conducătorii pe care i-a avut această Țară Românie nu au voie să pupe nici FUNDUL, cetățenilor romani pentru modul în care și au batut joc de ei în ultimii 32 de ani. Pe lângă misiunea deosebită pe care o are acest popor obosit și asuprit de religii, masonerii hoți etc, trebuie să reziste și la nelegiuirile conducatorilor statului.
Chiar nu se vede la ce a fost supus acest popor înaintea inceperii acestui conflict, care trebuia să se desfasoare în Orientul Apropiat? Dacă nu prelua acest popor Raul Existential facut de Rusia și nu numai era distrusă demult această Lume. De aceea se întâmpla în această Țară ce s-a întâmplat cu atâtea scumpiri și nereguli. Tot aici au fost încărcați cu rău existential și mantuitorii la nivel de familie, stradă, comună, Oraș, judet și Țară pentru a putea duce și dizolva acest rau existential prin suferință .
AȘA CĂ DRAGĂ ROTHSCHIL, ROTTERMAN SI ALTII CARE VRETI SĂ CUMPARATI ACEASTĂ ȚARĂ ROMANIA O SĂ AVEȚI MARI SURPRIZE. SANT LUCRURI CARE SE POT CUMPARA DAR SANT LUCRURI PE CARE NU LE POTI CUMPARA.
Scris de Simion Capras(1-mart-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...