duminică, 27 martie 2022

Comentariu Existentialist:

Acest personaj monstruos se mai numește mutant civilizational.
Această decădere care era de așteptat, este un caz standard de renunțare a grupărilor de civilizații agresionale la serviciile lui deoarece ori nu mai corespunde nevoilor lor pentru care a fost creat, ori nu mai face față acestor nevoi. Aceste civilizații agresionale civilizational virtuale au creat asemenea personaje facilitandu-le, contra cost, o ascensiune puternică în functiile de rang înalt ale statului Roman. Unor asemenea personaje practic li se dă totul adică putere, bani, influență etc dar când nu mai au nevoie de el este aruncat ca și o masea stricată și ramane pe cont propriu, nemaiavând susținerea astrala pe care o avea inainte. Acest lucru pățesc marea majoritate a masonilor și a celor care ajung la putere inpinsi de anumite civilizații agresional civilizationale care contra cost le schimbă soarta pentru a ajunge cât mai sus în conducerea statului de unde acești mutanți civilizationali să le facă jocurile murdare.
Același lucru s-a întâmplat și cu Adrian Năstase la care s-a renunțat brusc, acestuia nevenindu-i să creadă că Bafometh nu îl mai susține din Astral.
Ceea ce este mai grav este faptul ca aceștia, după încetarea vieții existențiale, nu sant luați de civilizațiile care l-au animat existential pentru a fi duși în lumile de unde aceștia au venit, ci de cele mai multe ori aceștia sant anihilati fiintial deoarece nimeni nu are nevoie de ei mai ales si datorită faptului că ei nu sant fiinte bastinase sau originale ale acelor civilizații, ci sant mutanți civilizationali care au trup de om iar animarea este extraplanetara. Practic o duc bine cât sant în această Lume după care nu vor mai exista. Scris de Simion Capras(27-mar-2022).




Traian Băsescu a fost internat la Paris cu probleme cardiace

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat vineri într-un spital din Paris, din cauza unor probleme cardiace, scrie Libertatea.

Potrivit informațiilor prezentate de postul Realitatea Plus și confirmate de surse Libertatea, Băsescu s-ar fi prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”.

Sursele Libertatea nu au confirmat că fostul președinte ar fi suferit un AVC, așa cum anunța postul TV.

Fostul președinte Traian Băsescu a mai fost internat în trecut în Franța, unde a fost supus unei intervenții pe aortă.

În urmă cu două zile, instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică.

articol preluat de pe  comisarul.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...