duminică, 18 iulie 2021

 


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Azi noapte a avut loc un incendiu distrugator in Piata Centru Cetate din municipiul Oradea. Asta înseamnă că indepartarea Statuii lui MIHAI VITEAZUL a dus la reducerea protecției astrale asupra orașului,acesta fiind inlocuit cu statuia lui Ferdinand care a fost un personaj foarte nebenefic pentru România impreuna cu intreaga dinastie de regi austroungari. 
Am atras atenția că schimbarea statuii lui MIHAI VITEAZUL va atrage nenorociri asupra orasului Oradea dar nu au luat in considerare acest lucru. Atrag atenția că actualele religii trebuie să dispară deoarece sant false și subversive și sant folosite pentru îmbogățirea patronilor extraplanetari care le-au proiectat si implementat la nivel lumesc. Competia Hrist-Antihrist s-a încheiat cu victoria Antihristului. Aceasta competiție a fost ceruta de gruparea de civilizații neagresional civilizationale deoarece foarte multe ființe, care erau inrobirea,aservirea sclavizate religios erau anihilate fiintial fara posibilitatea de a se dezvolta fiintial superior.
Scris de Simion Capras (18-iulie-2020).


Responsabil pentru aceasta stare de fapt este actualul președinte de consiliu județean Bihor,ilie bolojan, care este și președintele filialei liberale Bihor. Am fost in Oradea pentru a executa depoluari specifice existentialiste și au venit la mine oameni,pe care nu i-am vazut niciodată, care mi-au spus că au găsit un alt amplasament unde să fie montat monumentul, dar se opune același individ. Menționez faptul că există la circa 200 de metri de Piata Unirii, piata ferdinand, dar l-au scos pe Mihai din Piata Unirii și au pus o nulitate cum au fost de fapt toti regii de origine germana a României. Au ars clădiri în centru Oradiei, a ars Piata Cetate ca și atentionare că ceea ce fac nu este bine. În schimb au modernizat un templu masonic pentru care au avut bani.
MIHAI PATRASCU ZIS SI VITEAZU ESTE DEMIURGUL ( DUMNEZEUL) CIVILIZATIEI OMENICE CARE  REPREZINTĂ  CIRCA 15%  DIN  POPULAȚIA  ACESTEI  LUMII  MEDII NR.6. Restul sant mutantii civilizationali, adică au trup de om dar animarea existențială este făcută de civilizații extraplanetare agresoare ( vinituri). Scris de Simion Capras(28-dec-2021) .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...