duminică, 18 iulie 2021

 Comentariu Existentialist

Sala UNIRII din Alba Iulia. Această Sală a UNIRII a fost depoluata înaintea datei de 27 octombrie 2013 cand etnia hungariana a vrut să atingă regimul de consonanță pe drumul national 11 dintre Brasov și Sfântu Gheorghe. Acestia au vrut să facă un lanț de persoane aduse din toată țara, pe o lungime de 54 de km. adică multiplul numarului 27 care este data la care sa înființat etnia Română.
Dacă acest lucru reușea, în orice zi de 27 se putea intampla un lucru rau etniei Romane .
Această mișcare a fost aprobată de Basescu care in acea perioadă vizita des judetele Harghita și Covasna, pregatindu-se cu o parte a securității statului să vândă Transilvania.
Această informație a fost primită din Astral.
În urma depoluarile efectuate de membrii MISIUNII ASTRALE ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂacest lucru nu a reusit.
Curios este faptul că cineva i -a invatat ce să facă dar în fața combatantilor M.A.R.A.I nu au avut nici o șansă.
Mentionez faptul că organizația de tip existentialist M.A.R.A.I a fost și este in continuare cea mai puternică organizatie de acest fel din LUME, iar toate fondurile de cate au avut nevoia pentru deplasări au fost ale combatantilor existentialisti, deși am apărat EXISTENTIALIST această țară, atat de dușmanii din interior cat și de cei din exterior, dar am apărat și vom apăra cât existăm și această LUME și PLANETA de agresiunile civilizationale extraplanetare. Scris de Simion Capras (18-iulie- 2021).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...