vineri, 11 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Sfaturi existentialiste în vederea mantuirii.
Fenomenul de trecere din această Lume Medie nr.6 în LUMILE SUPERIOARE, în urma unei selecții efectuată de Ierarhiile Astrale abilitate în acest sens, se numeste Mantuire.
A te MANTUI nu este deloc simplu și ușor.
Fiinta Individuală Superioară de tip OM are trei trupuri, trupul fizic ( substantial) trupul interfatal ( sistemul limfatic și cel nervos) și trupul informatic ( ceresc sau astral) .
Primele două trupuri raman in această lume iar Fiinta ( ion,ioana, Maria etc) pleacă doar cu Trupul Informatic unde a adunat de-a lungul vietii existențiale, toate trairile și fondurile existențiale pentru a avea cu ce să existe DINCOLO.
Trupul Informatic are 15 corpuri care trebuiesc umplute până la un anumit nivel pentru a putea fi selectat în vederea mantuirii și anume:
Corpul ADAPTIV,SOCIAL,COMUNICATOR ,EMOTIONAL ,INDIVIDUAL,SEXUAL ,CREATIONAL ,CLASIFICATOR ,CIVILIZATIONAL ,GUSTATIV,MIROSITOR,TACTIL ,AUDITIV ,VIZUAL ,COMBINATOR.
Pentru a le putea completa aceste corpuri până la un nivel satisfacator OMUL trebuie să își trăiască viața la un nivel cat mai intens. Asta însemnând să manance, să miroase,să asculte muzică, să fie informat, dacă are talent într-un anumit domeniu să îl facă cunoscut la maximum ( stie canta, spotiv bun, actor bun, scriitor deosebit, poet etc) .
Sexul este foarte important deoarece ajută cuplul partenerial să se incarce cu energie astrală ( sexul trebuie făcut total, oral,anal și vaginal).
Indiferent cine se opune ființei pentru a nu reuși să își incarce aceste corpuri cu fondurile existentiale specifice fiecarui corp,omul trebuie să se bată în fiecare zi pentru a mai adauga ceva în aceste camarii care se mai numesc și egregorul.
Dacă aici mai poti bea un vin sau un prieten plateste, să zic, dă un gratar, dincolo nu iti dă nimeni nimic deoarece fiecare caută să existe pentru un anumit scop pe care îl are.
Și dincolo avem o țară, avem familii plecate care te mai ajută cât pot să ajungi dincolo dar TU esti cel care trebuie să faci tot posibilul pentru a incarca acele corpuri.
Cei care nu au Țară aici nu au Țară nici dincolo.
De aceea a înființat evrei o țară pe teritoriul Palestinian deoarece nu aveau unde să plece. Dacă nu ai unde să pleci esti nevoit să faci cerere către o țară de acolo să te primească. Scris de Simion Capras (11-iun-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...