luni, 14 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Piata Victoriei din Timisoara.
Crucea din imagine, reprezintă sfârșitul religiilor creștine cât și ale principalelor religii care se practică la nivel lumesc la această oră ( religiile islamică siita si sunita, dragoniana, budistă etc) deoarece în loc să ajute cu informații corespunzatoate la dezvoltarea fiintiala a omului, în vederea Mantuirii, acestea îmbogățesc patronii extraplanetari care le-au creat și implementat la nivel lumesc prin mutantii civilizationali pe care i-au creat prin exorcizare.
Crucea este simbolul principal al civilizatiilor hristice, cele două bare reprezentând energia gravitationala ( bara verticală) și energia luminoasă ( bara orizontală) arătând altfel caracterul mixt al acestor civilizații. În general predomină energia gravitationala acest lucru vazandu-se atunci cand se închină, acestia uitandu-se în jos, unde se află iadul și nu spre cer unde se află LUMEA SUPERIOARĂ. La fel și musulmani,se închină până dau cu capul de podea, iar evreii se închină la ziduri ( se închină degeaba) .
În termeni existentialisti acest simbol se numeste INGROPAREA CRUCII SI A TUTUROR RELIGIILOR FALSE SI SUBVERSIVE.
El se află în PIATA VICTORIE ,din orașul ales INAINTEMERGATOR TIMISOARA, datorită Revoluției de la Timisoara ,în TARA ALEASĂ INAINTEMERGATOATE ROMANIA SI A POPORULUI INAINTE-MERGATOR, POPORUL ROMAN.
Din această Piață Victoria ( însăși numele ei vorbeste de victorie) a pornit marea Competitie civilizationala a Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale împotriva Civilizatiilor Agresionale, și tot de aici a plecat și Competitia Civilizationala HRIST - ANTIHRIST.
De aici și-au pus pielea pe băț cei șapte români membri ai MISIUNII ASTRALE ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ, care animati existențial de catre animatori de FORȚĂ din cadrul CIVILIZATIEI VULTURIENE ALBE ( cea care îndrumă existential Romania si Republica Moldova) și care au câștigat ambele competiții civilizationale.
Combatantul FUNDAMANTAL a fost IOAN LORIN FORTUNA, care a fost secondat de sase combatanți existentialisti.
Am terminat în picioare doar doi, LORIN FORTUNA și subsemnatul (S.Capras). Restul au fost exorcizati .Scris de Simion Capras (14-iun-2021).



Simion Capras :
CRUCEA îngropată, respectiv disparitia actualelor religii inrobitoare din Piața Victoriei din Timisoara.(22-aug-2021)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...