duminică, 2 mai 2021

 Prin infiintarea unui institut de cercetare existentialista s-ar reduce considerabil riscul de producere a unor evenimente distructive care ar putea afecta populatia .Cum asa ceva este putin probabil sa se infiinteze in scurt timp( un institut de stat) totul se face la nivel de privat cu fondurii reduse .Se cauta operatorii dispusi sa ajute la depoluarea fiiltrelor energetice sau a monumentelor si strazilor.

Comentariu existentialist:

Pentru protecția astrală a ființelor individuale superioare de tip om sau a ființelor colective de tip localitate ,provincie, tara ,continent sau lume, s-au dat anumite denumirii unor străzi, bulevarde sau piețe publice astfel încât prin depoluarea lor sa se diminueze sau sa dispară agresiunea civilizationala la care a fost supuse f.i.s. ( fiinta individuala superioara ) sau f.c. ( fiinta colectiva ) . Dacă depoluez strada Libertății ai libertate, daca depoluez strada , bulevardul sau piata Unirii ai unire, daca depoluez strada Dezrobirii , ai dezrobire, daca depoluez strada Constituției, ai respectarea Constituției, daca depoluez strada Cetății, ai depoluarea localitatii in care te afli daca depoluez strada Transilvaniei, depoluez provincia Transilvania ,daca depoluez strada Timisoara depoluez orașul TimișoaraUn existentialist stie acest lucru când intră pe o stradă ,bulevard sau piata iar plata depoluarile către ierarhiile astrale se face de obicei prin suferința. De asemenea monumentele și statuile celor care au făurit această PATRIE ROMANIA au un foarte mare rol in ridicarea frecvenței de vibrație al locului unde sant amplasate și a țării . Monumentele eroilor care au murit la datorie pentru apărarea țării au un rol hotărîtor în ridicarea frecvenței de vibrație. Pe de altă parte statuile și monumentele cu personalități care au făcut rău țării și poporului român scad frecvența de vibrație. Acestea sant monumentele care reprezintă armata sovietică, ungară ,americană sau orice monument sau stațuie care nu este a acestei țării sau nu reprezintă poporul roman. Carol 1, Ferdinand ,Titu Maiorescu sant personalitatii nebenefice pentru poporul roman . Scris de Simion Capras (7-iun-2020).

Foto :Piata Unirii si Monumentul Eroilor din Oradea




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...