duminică, 2 mai 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Notiunea de MANTUITOR, PATIMITOR, ISPASITOR si DESAVARSITORI
Fara mantuitori , care traiesc printre noi, lumea se opreste . Mantuitorii sant la nivel de familie, strada, localitate, judet, tara, continent, lume si planeta. Ei sant selectati de catre ierarhii astrale abilitate in vederea consumului de rau existential pe care fiintele colective de care au grija nu il pot consuma. Ei sant cei care duc greul in salvarea celor de care raspund dar cand ajung in lumile superioare ei au cuvantul cel mai greu de spus.
MANTUIREA inseamna trecerea din aceasta lume in cele superioare acesteiaMantuirea poate fi individuala sau colectiva. In ceea ce priveste acel mantuitor religios care o sa vina la sfarsitul lumii pot sa va spun ca asa ceva nu exista. Cel care este considerat a fi mantuitorul acestei lumii, respectiv Iisus, a putut fi mantuitor doar in cadrul etniei essenieene aceasta avand cateva zeci de mii de fiinte si nici decum asupra lumii.
Mantuitoriipatimitorii , ispasitorii si desavarsitorii traiesc printre noi tot timpu si au rolul de a prelua si topii raul existential pe care fiintele colective din care fac parte nu il pot prelua. SINGURA ORGANIZATIE CARE A AVUT SI ARE MANTUITORI PANA LA NIVEL DE PLANETA ESTE M.A.R.AI. ( Miscarea Astrala Romania Altruista si Inteleapta). Mai mentionez faptul ca omul poate parasi aceasta planeta in trei moduri: prin moarte fizica, prin disparitie si prin inaltare. Ultimile variante se aplica doar zeilor deoarece obtinerea rangului astral de zeu este foarte grea si suferinta la care au fost supusi se considera suficienta pentru a mai fi supus mortii fizice. Scris de Simion Capras(13-iul-2019).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...