duminică, 2 mai 2021

Comentariu Existentialist :

Pe fiecare suport existential de tip Planeta, în fiecare Sistem Zodiacal ( Sistem Solar) care mai există pe lângă al nostru, întotdeauna sant proiectate să existe sase Lumii Medii unde pentru fiecare Lume se creează scenarii și decoruri existențiale separate. Deasemenea fiecare Ființă a acestei Lumi Medii nr.6 a existat și în celelalte Lumi dar după un alt destin sau soartă, sau ai fost tot timpul altcineva în fiecare Lume.
O Lume are 9000 de ani, este împărțită în 9 Ere Zodiacale a câte 1000 de ani fiecare.
Durata temporală de schimbare a decorurilor existențiale este de 1000 de ani ( intre lumii) . Numai pe acest domeniu Orbital, pe lângă Lumea Superioara, există și se formează Lumea Infernală ( iad) și Lumea Medie. După ce Planeta părăsește această Orbita cele două Lumi dispar, rămânând doar Lumea Superioară ( rai eden etc) . Cine s-a Mântuit este acolo iar cei din lumile Medie și Infernală sant anihilati fiintial.Scris de Simion Capras(7-nov-2022).




 

COMENTARIUL EXISTENTIALIST:

Pe toate planetele care orbiteaza pe actualul domeniu orbital al Planetei Tera, se dezvoltă șase lumi fizice care țin fiecare 9000 de ani iar unele dintre ele există 1000 de ani în care se schimbă scenariul și decorurile existențiale. Fiecare lume are 9 ere zodiacale a cate 1000 de ani fiecare. Tot aici apare și lumea inferioarea (iad) ,. O dată cu atacul Civilizatiilor Agresionale Civilizational din anul 13 al lumii nr 4 ,de către civilizatia serpiliana Viperiana de culoare indigo și energie de baza mirositoare, asupra acestei Planete s -a instituit un clopot ( baraj) antiinformational menit a bloca toate informatiile necesare oamenilor pentru a se dezvolta liberii, fiintial superior. Intrau doar informatii religioase și false pentru a putea transforma civilizational prin exorcizare ființele care existau în rai deoarece lumea medie (fizică)era doar în curs de formare. Dumnezeul Planetei Terros a fost inlocuit cu Fiul lui trădător civilizational Luciferos cu consecinte dezastruase pentru civilizatia Omenica. Într-un an terestru au ajuns să exorcizeze circa jumatate din populatia raiului. In anul 14 al lumii nr. 4 un emisar al lumii Solaritale a declarat deschisă competiția Civilizationala asupra câștigării planetei și a tuturor beneficiilor de a avea o planeta unde să exiști. Lumea nr.4 a fost câștigată de Agresionali iar Lumile 5 și 6 au fost câștigate de Neagresional. Nici un popor nu a acceptat să ducă această luptă în afara reprezentantilor poporului Român. Nici marele popor rus, SUA, CHINA, INDIA , ETC. Noi romanii am acceptat această luptă și care a fost câștigată prin Competitia Civilizationala desfășurată intre anii 2008 și 2012. Dacă nu se câștigă, această planetă era distrusă la această oră. Scris de Simion Capras .(6-feb- 2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...