joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Toate statuile și monumentele din această Țară Inainte-mergatoare România, în care sant reprezentați personalități care au avut un rol important în faurirea acestui Stat ,trebuie să se asemene fizionomiei OMULUI SFINX al acestei ere zodiacale nr.9 care este și ultima eră zodiacala a acestei Lumi Medii nr 6 din care au mai rămas aproximativ 970 de ani terestri.
Omul Sfinx al acestei ere zodiacale se numeste IOAN LORIN FORTUNA. Dacă comparati fizionomia fetei lui Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Mihai Eminescu ,etc.se va observa asemanarea cu Ioan Lorin FortunaStatuile în care sant reprezentate personalități ale poporului Român și care au privirea îndreptată în pământ nu mai sant benefice, insemnand că au fost exorcizati nemaiputand fi recuperați
Statuile în care omul este reprezentat în poziții nefiresti sant iarăși o bataie de joc la adresa omului Am vazut în Oradea (nu stiu dacă mai există) undeva în Piata Unirii un cap de om delicat ,care este o statuie foarte nebenefica.
În Piața Revoluției din București, lângă monumentul IESIREA DIN ZODIAC, un om rupt și deformat lângă care se află statuia lui Titu Maiorescu, masonul care l- a trădat pe Eminescu avand un rol important în internarea lui în sanatoriul doctorului Sutu unde a murit în urma loviturilor în cap făcute cu un bolovan.
Deasemenea sânt foarte nebenefice crucile cu omul INROBIT pe ele care reprezintă bataia de joc maximă pe care Hristos o arată oamenilor. Uitati -va la familiile care detin în curte asa ceva cam cum le merge, sau în localități care au acest simbol. Scris de Simion Capras (14 -mars-2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...