joi, 29 aprilie 2021


 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Eminescu -,"Cu umbre care nu sant v-au intunecat vederea, Si v-au facut sa credeti ca veti fi rasplati, Cei care in asta lume au dus numai durerea, Nimic nu are dincolo caci morti sant cei muriti"-.
Religia fiind o umbra ea nu exista sau este atat de falsa si subversiva ca nici nu ai ce sa iei in considerare. Dupa ce ai aderat la ea ti se promite o mantuire usoara si rapida, adica veti fi rasplati cu aceasta ,dar dupa suferinte ti se ia totul si practic nu ai cu ce sa iti continui existenta dincolo fiind anihilat fiintial. Singurul motiv pentru care exista actualele religii ,sant inrobirea ,aservirea si sclavizarea religioasa in baza careia ti se ia suferinta din contul tau astral si este mutata in conturile patronilor extraplanetari ai acestor religii in vederea imbogatirii acestora. Pentru a stapani cat mai complet fiintele ,fiecare patron extraplanetar al acestor religii a implementat la nivel lumesc asa numitele organizatii masonice al caror conducator era SATAN - CUNOCUT CA MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI . S-au creat tot felul de grade , de natura lumeasca in care initiatilor de grad 33 li se spune cum trebuie sa se imbogateasca prin supunerea celor ne- initiatii cu orice mijloace . Hristos a infiintat organizatia masonica Cavalerii de la MaltaBafomed a infiintat Organizatia Masonica Ritul Scotian Antic si Acceptat e.t.c. Deci iata cine ne transmite cum sa fim buni , ascultatori ,umili ,supusi. Nu te loveste cu o piatra, dai in el cu stanca. Au nenorocit civilizatii si fiinte prin mijloace false si subversive si au ascuns numele adevarat in pseudonime deoarece nu erau credibili ,au inventat religii, au supus aceasta planeta la un baraj anti- informational ,pentru a tine populatia in dezinformare si confuzie . Scris de Simion Capras.(16 feb 2020).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...