joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

ROMANIA, POPORUL ROMAN si ORAȘUL TIMSOARA sant Inainte-mergatoatele ultimei ere zodiacale nr 9, care a început în data de 22 -03 -1990, și care este ultima era zodiacala a acestei Lumi Medii nr 6, după care PLANETA își va schimba domeniul orbital apropiindu-se de soare.
Statutul de Țară Înaintemergatoare a fost câștigat prin Revoluția de la Timisoara, care a fost considerat de către Ierarhiile Astrale cel mai important eveniment al erei zodiacale nr 8, datorita faptului că a fost dat jos unul dintre cei mai mari tirani, Nicolae Ceaușescu. Numai în Tara Aleasă Înaintemergatoare exista oameni înaintemergatori prin care se implementeaza informatiile specifice acestei ere zodiacale. Ei și Poporul Român duc greul acestei Lumi. Ei preiau raul existential al acestei Lumi pe care restul lumii nu este în stare să îl ducă. Această Țară, prin oameni înaintemergatori dau Mantuitorii, Patimitorii, Desavarsitorii acestei Lumi. O LUME fără acestia nu poate sa existe deoarece ei preiau răul existential pe care îl transformă în suferința.( valuta forte pentru lumile viitoare ) Pot să facă acest lucru datorita rangurilor astrale foarte mari prin care inlocuesc aproape intreaga populatie a acestei Lumi. De aici se conduce LUMEA prin întruparea în OMUL cu RANGUL ASTRAL cel mai mare, al CONDUCATORULUI SUPREM AL ACESTEI PLANETE TERROS care este cunoscut sub denumirea de Dumnezeu .Tara Aleasă are si un alt mijloc de protecție, și anume Arcul Carpatic care este în forma literei de la Dumnezeu. In locul unde muntii se lipsesc, adică între muntii Apuseni și cei ai Maramuresului, este inlocuit de o Fiinta Individuală Superioară cu rang astral mare pentru a mentine cât mai sus scutul protector, astral, asupra TARII ALESE INAINTE- MERGATOARE. Mentionez faptul că Israelul nu a fost niciodată Țară Înaintemergatoare. Scris de Simion Capras.(22 oct 2020).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...