joi, 29 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Etnia țigănească și etnia hungariana au fost create expres pentru a pune piedici de orice fel etniei principale care este etnia ROMÂNĂ. Nu există etnie romă. Acest nume ( de romm) a fost dat de tradatorul Iliescu pentru a face de râs etnia Romana prin fărădelegile comise în tarile în care au emigrat. Spunând că ei sant romi automat se facea legatura cu romanii si România și astfel am fost denigrati. Iliescu a vrut să schimbe numele acestei Țări din România în Romanica și să stabilească capitala STATULUI la Timișoara care urma să se se numească Romisoara.
Ungaria este alcătuită din etnia hungariana care sant veniți și provin din stepele mongoliei . Hungarienii, ca urmași ai lui Gingis Han sant cei care au condus si conduc statul ungar iar modul lor de manifestare este acela de a cuceriiacapara sau incurca cu orice pret alte etnii sau popoare în evolutia lor.
Maghiarii sant aceei oameni care își vad de greutatile lor, sânt cei cu munca, cu mancarea buna și cu muzica specifică lor care pe alocuri se interpatrunde cu muzica de la noi. Nici un guvern nu va functiona atâta tîmp cât acestia sânt la guvernare. Tot ei l-au executat și pe MIHAI VITEAZUL cat si pe generalul lui , BABA NOVAC.
MIHAI PATRASCU zis si VITEAZUL este Demiurgul CIVILIZATIONAL AL CIVILIZAȚIEI OMENICE (A OAMENILOR) care reprezintă aproximativ 15% din populatia acestei Lumi.Scris de Simion Capras (21 -mars-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...