joi, 29 aprilie 2021




 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Postul, este încă o frână în dezvoltarea fiintiala a omului deoarece cei care tin post sant practic scosi din competiția acumularii de fonduri în vederea mantuirii.(trecerea spre lumile superioare vesniciei)
Nu ai voie, asta zic ei, să mănânci carne,lapte ouă, pește etc. Nu ai voie să faci sex, să asculți muzică, să te uiți la televizor. Practic omul nu își încarcă aceea parte a trupului informatic (ceresc -astral) în care există corpurile pentru gust, auz, sex, vaz, miros, tactil ,aceste ne mai putând fi alimentate pentru a avea cu ce exista in lumile superioare.
Mentionez faptul că trupul informatic (CERESC)este cel cu care fiecare om pleacă în lumea Superioara împreună cu fiinta sa care are de obicei un nume, Ion,ioana etc. Celelalte doua trupuri ale omului respectiv cel fizic și interfatal (sistemul nervos și cel linfatic) rămân aici. Dealtfel trupul fizic pentru om este aproximativ echivalent cu o mașină care îl duce pe om unde dorește.
Deci biserica si religiile vor să nu se mantuie cât mai multi oameni deoarece ei au nevoie să transforme omul în vita de la plug, adică să inrobeasca, aserveasca si să sclavizeze omul,pentru a fi folosiți pentru a produce suferința -pentru Hristos -care este valuta forte a lumilor urmatoare cu care se poate cumpara oriceTrupul Informatic are 15 corpuri cum ar fi corpul informational, individual, social, generator etc.,care trebuiesc incarcate cu fonduri informationale specifice fiecarui corp, până la limita la care poti fi selectat de catre ierarhiile astrale abilitate, în vederea Mantuirii.
Portile intre LUMI lucrează pe bază de frecvența de vibratie și nu ai cum să le fentezi deoarece dacă intri pe o altă poartă decat cea stabilită de ierarhiile astrale te anihileze fiintial.
Cine vinde povești cu badea Petru de la poarta raiului se înșeală.
Scris de Simion Capras.(15 -mars-2021).

În cadrul civilizației omenice, în viata acesta existențială, omul trebuie sa acumuleze cât mai multe fonduri existențiale pentru ca în cazul selectării fiintei în vederea mantuirii, să aibă cu ce să existe în lumile superioate acesteia deoarece dacă nu le ai strânse de aici dincolo nu îți dă nimeni nimic. Aceste fonduri informaționale sant acumulate în cele 15 corpuri ale trupului informatic ( ceresc, astral) cu care omul merge dincolo. Pentru om nu există restricții la carne de orice fel. Ea este un fond informational al corpului gustiv. Când ajungi dincolo duci cu tine doar gustul carni, a unei supe, a unei prăjituri etc.cand zici că vrei să guști carne scoți din corpul gustiv gustul de carne si ai doar senzația că ai mancat deoarece dincolo nu ai trup fizic. Cei care împiedică prin tot felul de mijloace ca omul să nu acumuleze aceste fonduri nu sant oameni ci sant mutanti civilizationaliAm să zic o vorbă mai populara :  DACĂ  DUMNEZEU  LE- A  DAT  TREBUIESC FOLOSITE. Scris de Simion Capras(22-dec-2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...