joi, 29 aprilie 2021





 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Orice Fiinta Individuala Superioara ( f.i.s) de tip Omen nu poate exista singura . Pentru a exista el are atasat langa el un animator existentialun programator existential si un investitor civilizational care practic ii dirijeaza existential pe ceilalti. Destinul existential sau soarta unui om este facuta de programator iar punerea lui in practica este facuta de animator. Comparativ cu omul ,animatorii existentiali sant mult mai puternici si au rolul dea a pune in miscare omul - functie de programul existentialUn om care este parasit de un animator existential este , sau arata ca si un om lesinat. Deci fara animator existential omul lesina, in timpul somnului ei (animatorii ) pot fii schimbati. Animatorii existentiali sant de doua tipuri si anume cei care apartin gruparii de civilizatii neagresional civilizationale si cei care apartin civ. agresional civilizationale si anume, pentru neagresionale sant animatori de tip : omeni ,bonomi , ingeri, umanotifi , pontifi si sacrali iar pentru cei agresionali sant animatori de tip: egoni , demoni, diavoli , bestii , canalii si monstrii. Acesti animatori pot fi schimbati daca investitorul doreste sa renunte la tine pentru un anume motiv , sau prin exorcizare . Cele mai multe exorcizari au loc prin ritualul de botez. Prin botez se trece de la o civilizatie la civilizatia Cristica in care devii rob al lui Hristos si unde vei trai aceasta viata ca un rob iar in Vesnicie vei afla toata splendoarea de a fi rob. In fenomenul de botez ,popa scade atat de mult frecventa de vibratie a locului incat animatorul copilului nu rezista si pleaca, acesta fiind inlocuit cu un animator hristic. De mentionat ca animatorul existential lasa cca 30% din cunostintelle acumulate de el in cel pe care il anima existential sau l-a animat . Scris de Simion Capras(29-sept-2019) .

Viata este ghidata  după cum  va face programul existential programatorul  existential, adică ceea ce voi îl știți sub denumirea de înger păzitor. Înger păzitor înseamnă înger temnicer adică te urmărește să nu faci altfel decât ce este în soartă. Animatorii Hristici sant de tip egon, demon diavol, bestie ,canalie și monstru. Aceștia nu sant buni din Creația lor și nu au cum să îți facă bine. Un animator care se ocupă de un om liber, este și el la rândul lui liber. Modurile de gandire și manifestare a animatorilor de mai sus sant cel de deștept smecher, viclean, monstruos. Dacă considerați că aceste comportamente sant bune, înseamnă că sunteți de al lor.Scris de Simion Capras(16-aug-2022).

Exorcizarea este fenomenul de transformare Civilizationala unde o Ființă este transferată în cadrul civilizatiei care executa exorcizatea. Exorcizarea se poate face în orice sens, adică doar în cadrul civilizațiilor Neagresional Civilizationale Virtuale, in cadrul Civilizațiilor Agresionale Civilizationale Virtuale. De cele mai multe ori civilizațiile Agresionale exorcizeaza prin ritualuri religioase de tip botez, cununii, masluri, inhumarii etc sau si doar prin atingeri sau îmbrățișări, datul cu mana etc. Exorcizarea de la Agresional la Neagresional se poate face doar dacă fiinta nu a suferit transformări civilizationale ireversibile adică nu prea mai ai ce să faci cu el, adică atâta este de indoctrinat și spălat pe creier că nu ai ce să mai faci cu el.Scris de Simion Capras(10-april-2022).
Exorcizarea are loc atunci când un animator malefic stă sau atinge pe cineva care are un animator luminos. Acesta nu rezista să existe în acel mediu frecvential și are două variante, ori pleacă ori poate fi exorcizat și el la rândul lui. Asta se întâmplă în cadrul ritualurilor religioase, masonice sau în orice locație unde există persoane foarte malefice. Trebuie înțeles că fiecare Civilizație are o frecvență de vibrație optimă pentru ea. Scris de Simion Capras (29-nov-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...