joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Odată cu proiectarea și realizarea unei ființe ,aceasta este trimisă să fie procreata si nascuta în cadrul Lumii medii nr 6 ,prin procedeul Realitatii Virtuale, care este principalul mijloc de explicare și cunoaștere al Modelului Informatic asupra tuturor Lumilor existente.
Oricare fiinta care intra in această Lume are sase variante de urmat care se aseamănă cu benzile unei autostrăzi cu sase benzi de circulatie, și anume: banda benefică, dominant benefică ,predominant benefică respectiv banda nebenefica, dominant nebenefica și predominant nebenefica .Această bandă de intrare, în această Lume, este stabilită de evolutia existențială a ultimilor sase generații de stramosi, care au evoluat mai benefic sau mai puțin benefic. Cei de pe banda predominant nebenefica sânt acei oameni necajiti, sărmani și care se zbat în sărăcie. Multi dintre ei sant urmașii celor care au facut rău existențial unor ființe sau Țării, care trebuie să plătească prin suferinta. Mentionez faptul că nimeni nu scapă nepedepsit dacă a facut faradelegi, iar dacă această plată nu se face cât acestia există ( in plan fizic ) ,aceasta modalitate de plată se transmite copiilor,nepoților, stranepotilor și până se plateste integral acel rau existențial.
Odată intrat pe o bandă de circulație, nu este obligatoriu să ieși tot pe acolo sau să evoluez neaparat. Cei de pe predominant nebenefic pot evolua în sus dar și cei de pe predominant benefic pot evolua în jos, asta functie de cum evoluează existențial. De exemplu vezi un profesor universitar care ajunge să caute în tomberoane, sau un ministru să ajungă la închisoare. Dar există și ființe care au plecat de jos și au ajuns OAMENI importanți în diferite domenii. Toti cei care au adus această ȚARĂ ÎNAINTE- MERGATOARE, ROMÂNIA în situația în care se află, vor plăti. Nu există că scapă cineva. Deasemenea există în cadrul ritualurilor bisericești, ritualul spovedaniei, unde cică ești iertat de păcate. În primul rând nu există păcate, acestea fiind folosite de biserică pe post de bau-bau, iar nimic nu se iartă fără ca cineva să plătească. Scris de Simion Capras (21 -feb -2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...