miercuri, 28 aprilie 2021


 

Prin infiintarea unui institut de cercetare existentialista s-ar reduce considerabil riscul de producere a unor evenimente distructive care ar putea afecta populatia .

Comentariu Existentialist :

O frecventa de vibratie joasa duce la aparitia tornadelor , cicloanelor , cutremurelor , o frecventa de vibratie mare duce la reducerea acestor catastrofe sau le anuleaza definitiv .Frecventa de vibratie joasa este datorata fluxuriilor ridicate de informatie false cum ar fii informatiile de tip informational , religios si media . Reducerea sau anularea frecventei de vibratie joasa se face prin depoluarea filtrelor energetice luminoase ale tarii ( acele crucii energetice ) la care se adauga fenomenele naturale de tip tornada ,( zapada , apa ) ciclon . Tornada se invarte in sens invers acelor de ceasornic producand depoluarea locurilor in care actioneaza . Similar dar nu identic depoluariile se pot face si cu un operator uman ,( un existentialist ) acesta putand depolua strazii ,monumente istorice , piete ,etc rotindu-se in sens invers acelor de ceasornic in jurul acestor obiective . In tornada din Calaras aprilie 2019 a fost prins si un autobuz care se intorcea de la o manastire si care avea ca pasager si un popa . Defapt acesta a fost un semnal asupra practicarii de religii inrobitoare cum este religia de rit ortodox si cea de rit catolic . Si catolicii au avut doua atentionarii , Notre Dame si Sri Lanka . Mentionez ca religiile principale care se practica la nivel global sant false si subversive pentru a putea pedepsii legal oamenii in vederea obtinerii si confiscarii suferintei in favoarea patronilor extraplanetarii ai acestor religii . Cu alte cuvinte imbogateste pe patronii extraplanetarii iar practic impiedica dezvoltarea fiintial superioara a omului si ascederea lui in lumile superioare cunoscut ca fiind fenomenul de Mantuire . Scris de Simion Capras ( 1 mai 2019 ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...