joi, 29 aprilie 2021


Simion Capras : Fiecare ființă se mantueste singura prin ceea ce face în această Lume. Există și Mântuirea Colectivă când se alege o Fiinta Meritoasa care preia tot raul existential pe care celelalte ființe nu mai sânt în stare să le ducă. Deci ZIDURILE NU MANTUESC. Această construcție are un alt scop si anume, la sfârșitul acestei Lumi Medii nr. 6 ea va fi mutată împreună cu alte biserici de către Hristos într-o lume pe care acesta o va cumpara , deoarece aceste construcții sânt mult mai ieftine dacă se fac în această Lume Medie nr. 6 decât dacă ar fi făcute în lumile superioare.( 22-nov-2020).

 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Asa zisa Catedrală a Mantuirii Neamului, nu va mantuii niciodată pe nimeni deoarece zidurile nu pot mantui pe nimeni. Mantuirea o obtine fiecare ființă, singură, prin ceea ce face în fiecare zi sau în cazul mantuirii colective, o personalitate cu merite existentiale deosebite preia raul existential al celor pe care îi va MANTUI. Mantuirea este fenomenul de trecere din această lume în lumea Superioara în urma selectării pe performanța existențială a unei fiinte individuale superioare (f.i.s. -om) sau a unei fiinte colective( f.c) de tip familie, stradă, localitate, județ, țară, continent, lume sau planetă. INGERII nu au aripi, deoarece și ei au fost cândva Oameni, dar civilizațiile ingeresti sant civilizatii mai evoluate decat cele omenesti iar modul lor de gandire și manifestare este cel Înțelept.
După modul de evolutie existențială civilizatiile neagresional civilizational virtuale sant: civilizația Omenica, bonoma, ingereasca, umană, pontifa și Sacrala care este cea mai performantă civilizatie, si are modul de gandire și manifestare PREVIZIONAR.
Civilizatiile agresoare civilizational virtuale sant ; civilizatia egonica, demonică, diavolească, bestială, canaliana și monstruoasă. Toți reprezentantii bisericilor și ai religiilor apartin civilizațiilor agresionale civilizational virtuale deci ei nu au ce să vorbească de îngerii. În această lume nu am vazut OAMENI cu aripi iar in lumile SUPERIOARE, unde exiști în trup astral nu ai ce să faci cu ele. Uitati -va în ce bagă statul român bani, in MINCIUNI ADEVARATE.
Adevarata miză a acestei investiții enorme este că în aceasta lume fizica este cel mai ieftin să construesti o biserică, după care prin procedeul de realitate virtuală să o transferii in lumea care Hristos dorește să o cumpere, pe suferinta adunată de la robii,servii și sclavii religioși pe care civilizatiile hristice îi animă existențial.
Acest lucru este posibil prin atrgerea oamenilor prin ritualuri religioase fastuoase de tip botez, maslu, dezlegari, cununii, înhumație, unde acestia sant exorcizati și care sant supusi la rău existențial pentru a produce suferința pentru Hristos. Mentionez că Suferința este valuta forte a lumilor următoare cu care se poate cumpara orice. Scris de Simion Capras ( 28-feb -2021).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...