joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Mutanti civilizationali:
Mutantii civilizationali sânt acele persoane care au suferit o transformare civilizationala, prin exorcizare, si care au fost trecute de la civilizatia Omenica la civilizații agresionale civilizational . Aceștia au în continuare corp omenesc dar animarea existențială apartine civilizatiilor agresional civilizationale.
Odată cu invadarea planetei ,în Lumea nr.4, aceste civilizații și-au construit baze extraplanetare, în jurul planetei de unde se face animarea existențială a respectivilor mutanti. Aceste baze nu sânt vizibile cu ochiul liber deoarece ele există și lucrează la limita frecvenței care face trecerea de la Lumea Substanțială sau Fizică la lumea Astrală , in alt plan vibrational .
Civilizatiile care au baze și sânt cunoscute: civilizația arahnidica tarantulara, leonida, iguaniifera , soimiliana, draconiana, dragoniana, Balaureana, vulturiana Neagră. Scopul acestor învadatori a fost printre altele imbogatires personala sau la nivel de civilizatie si obtinerea unui anumit numar de locuri alocate fiecarei planete pentru MANTUIRE. În acest scop se folosesc de mutantii civilizationali pentru care au platit sume considerabile pentru ca acestia să ocupe funcții inalte de conducere în anumite state. Ceea ce nu stiu mutantii civilizationali este faptul că dupa ce îi folosesc acestia sant lăsați din mână (vezi Adrian Năstase și alții) și nici nu sant luați de aceste civilizații cu ei, fiind anihilati fiintial.
Mentionez faptul că în aceste baze extraplanetare sant ființe băștinași ale acelor civilizații și care odată cu plecarea lor nu au ce să facă cu mutantii. Aici, în această lume li se oferă bogații, putere dar rămân doar cu această viață . Scris de Simion Capras (2 -mars-2021).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...