joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Aplicarea principiilor rezonantei și consonantei în Existentialism.
Principiul rezonantei este legea cauzei și a efectului care se obtine ulterior, unde frecventa de vibratie este mai puternică datorită faptului că are amplitudine maximă. Tradus înseamnă că dacă cineva vrea să implementeze la nivel de lume ceva, acel lucru va fi mai usor de implementat în viitor.
La nivel existentialist de aceea se aleg Oameni inaintemergatori, care există doar în Tara Aleasă Inaintemergatoare,pentru că acestia implementeza la nivel lumesc Informatiile Noi Ere Zodiacale în care se intră. Acest lucru se face, mai ales prin OMUL SFINX si OMUL SOIM. Aceste informatii primite și transmise oamenilor prima dată pentru a fi asimilate, vor fi mai usor de gasit de catre cei interesati de acestea.
A trebuit un MIHAI VITEAZUL pentru ca să avem această Țară, deoarece odată Unirea făcută de cineva ulterior a fost mai usor de infaptuit. Asa functioneaza Lumea.
Principiul consonantei în Existentialism, constă în faptul că pentru a obtine un anumit efect, într-o anumită problemă, TREBUIE SĂ AJUNGI LA O ANUMITĂ ARMONIE prin care poți să rastorni o anumită stare de fapt existenta.
În data de 27 octombrie 2013 etnia maghiară a obtinut aprobare pentru a organiza o prindere de mîna pe dn 11 Brasov - Sfântu Gheorghe care trebuia să se întindă pe o lungime de 54 de km. Numarul 27 este numarul etniei romane, iar 54 este un multiplu de al sau. Deasemenea 11 este submultiplul lui 22, cand a fost furată revolutia de la București și (11 ) a avut loc atentatul asupra turnurilor gemene in SUA. Nu au reusit ( acea prindere de mana ) acest lucru datorită combatantilor existentialisti din MARAI. Dacă reuseau atunci într-o dată de 27 , etniei romane i se putea face un lucru rau.
Aprobarea au avut o de la Basescu care a vrut să instraineze Transilvania unor forte străine, împreună cu o parte a securității statului. Brusc s -a speriat. Se mai miră ce se întâmplă cu partidul lui si familia lui. Basescule, ESTE DOAR INCEPUTUL SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI CARE ISI BAT JOC DE ACEASTĂ ȚARĂ, ROMANIA.
Scris de Simion Capras ( 16 -mars-2021 ).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...