luni, 20 martie 2023

 




Comentariu Existentialist:

VADIM TUDOR: Partidele politice sant organizații mafiote legal constituite ,adică sant aprobate să funcționeze de o instanță de judecată.
Serviciul Secret american CIA, a spus că din Țară noastră România, au fost scoase din țară peste 400 de miliarde de dolari din anul 1989 până acum. Au îndatorat Tara ( la ordin) cu aproximativ 150 de miliarde de EU. Au vândut tot ce se putea vinde. Au încălcat CONSTITUTIA ROMANIEI.
Și acuma ne cer să îi alegem ca să continue această bătaie de joc la adresa ȚĂRII ROMÂNIA ȘI A POPORULUI ROMÂN. GATA:
A venit momentul când această nenorocita de politică trebuie să dispară deoarece aici se ascund toți incompetenții, hoții și banditii. Modul de gandire al oamenilor este cel de isteț, inteligent, intelept, previzionar, iar cel al EGONILOR este cel acestei Tarii.
Noi avem nevoie de buni administratorii pe toate domeniile, oameni cu experiență pe domenii, care stiu ce trebuie să facă, și nu lingăi și informatorii,aflați în slujba altor tari.
Alegem persoane care pun interesele generale ale Statului și POPORULUI înaintea intereselor personale deoarece pentru cei care își pun interesele lor personale înaintea celor generale, vorbesc rezultatele de mai sus(indatorarea tarii).
Cu alte cuvinte trebuie să alegem OAMENI DIN CADRUL OMENIRII SI NU EGONI DIN CADRUL EGONIRII.
Oameni au modul de gândire de isteț, inteligent, intelept, previzionar, iar Egonii gandesc smecher, destept, perfid, sadic. Egonilor ar trebuii să li se interzică prin lege numirea în funcții publice importante. Scris de Simion Capras(20-mart-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...