luni, 20 februarie 2023

 



Comentariu Existentialist :


Să faceți o listă mai ales cu ce vom avea voie să facem, și cred că această listă va fi foarte scurtă sau poate nici nu mai ai ce să completezi în ea.

Oamenii poartă denumirea, la nivel Astral, de Ființe Individuale Superioare. Pe lângă acestea în Astral există Ființe Androgine Superioare (au și partea bărbătească și cea femeiasca în același corp). Exemplu Hristos cu Maria, Satan cu Geea. Pe lângă acestea există Fiintele Individuale Inferioare și Fiintele Diverse. Fiintele Individuale Inferioare sant animalele care au fost proiectate să asigure și hrana Fiintelor Individuale Superioare. Acest lucru este permis doar dacă este necesar. Nu poți să sacrifici animale că așa dorește cineva, cum de exemplu a facut Țiriac cu mistreții.
Gustul și mirosul de carne încarcă corpurileTrupului Astral cu fonduri existențiale, de care este nevoie pentru a trece în Lumile Superioate. Practic în loc de mâncare tradițională specifică oamenilor ăștia vor să te dopeze cu gândaci care nici macar nu sant comestibili. GANDACI  SI  INSECTE  CONSUMĂ  DOAR  REPTILELE. Scris de Simion Capras(20-feb-2023).



Un comentariu:

  1. Nu e vorba sa fim obligati sa mancam gandaci si insecte. E vorba sa mancam mai mult legume si fructe, de exemplu, in loc de carne. Documentati-va in legatura cu felul in care e produsa, in cea mai mare parte, carnea pe care o gasim in hipermarketuri. Companii foarte mari (ex: Tyson Foods, in SUA) cresc, in conditii ingrozitoare, miliarde de vaci, porci, gaini, in ferme industriale. Se intampla foarte mult si pe teritoriul Europei, si la noi in Romania. Exista si termenul de "factory farm", "ferma-fabrica". Este oribil.
    Legat de "ce mananca reptilele", se stie din fictiune ca balaurii vaneaza (ex: in munti) si mananca carne. Se stie din biologie ca iguanele verzi sunt strict ierbivore (sunt oameni care tin iguane verzi ca animale de companie, si daca le dau sa manance carne, se imbolnavesc; ele mananca, de exemplu, fructe, urcandu-se in copaci, din cate stiu). Serpii mananca, de exemplu, soareci (exista si sarpele de casa, care nu e carnivor, din ce stiu, si mananca, de exemplu, mere, din copac).
    Ce animal mananca gandaci si insecte? Paianjenii aia mici, pe care ii gasesti prin casa, aia care fac panza. Mananca gandaci si muste, de exemplu.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...