sâmbătă, 21 mai 2022

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Am precizat, de multe ori faptul, că orice monument sau statuie, stemă, simbol heraldic, care nu reprezintă Statul și Poporul Roman, nu au ce să caute pe actualul areal al României.
Acea statuie pusă în Orașul Unirii Alba Iulia, este un cuțit unde a început sângerarea acestei țări și care a fost implementat, zâmbind, perfid, cu jogging de adormire a reprezentanților oficiali ai Statului Roman.
CINE A APROBAT O ASEMENEA NENOROCIRE, D.P.D.V. ASTRAL, CA IN INIMA CAPITALEI UNIRII SĂ FIE RIDICAT ACEL MONUMENT FOARTE NEBENEFIC ?
Cum este posibil asa ceva?
Stema Tarii și Steagul Tricolor precum și Statuile și Monumentele celor sant reprezentați de ele trebuie să fie acceptate doar pentru personalitățile care au făcut ceva pentru ca actuala Țară să aibă granițele de acum. Pentru acest lucru au murit peste 1000000 de fiinte în diferite etape ale istoriei. Cum ați putut permite să ridice acel monument lângă SALA UNIRII DIN ALBA IULIA?
ACEA STATUIE TREBUIE DEMOLATĂ URGENT, ÎMPREUNĂ CU CEA A LUI FERDINAND DE LA ORADEA UNDE TREBUIE PUS CEL CARE A FOST MIHAI PĂTRAȘCU ZIS SI VITEAZU.
Orice Țară sau Popor care nu își apară Simbolurile Naționale este sancționat la nivel Astral deoarece se consideră că nu sant în stare de așa ceva.
Reprezentanți ai Statului Român, VĂ CER SĂ NU MAI TOLERAȚI SUB NICI O FORMĂ ASEMENEA ATACURI LA SIMBOLURILE NATIONALE, ASUPRA TARII SI ASUPRA POPORULUI ROMÂN.
Scris de Simion Capras(21-mai-2022).


Moment tensionat la dezvelirea statuii lui Bethlen Gabor / Senator PSD de Alba a alăturat statuii portretul lui Avram Iancu

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a fost protagonistul unui moment petrecut în timpul ceremoniei de dezvelire a statuii principelui Bethlen Gabor, la Alba Iulia, în cadrul evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Unității Reformate maghiare, anunță Alba 24.

Acesta a oferit un buchet de flori președintelui Ungariei, Katalin Novak, după care a scos un portret al eroului național român Avram Iancu și l-a așezat la baza statuii principelui Gabriel Bethlen, pentru a aminti de cei 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

În momentul în care senatorul Călin Matieș s-a apropiat de președintele Ungariei, forțele de ordine i-au atras atenția acestuia.

Când i-a oferit buchetul de flori, s-a apropiat și mai mult, pentru a transmite mesajul. Katalin Novak i-a zâmbit și mulțumit pentru flori.

Matieș a spus că primarul ar fi trebuit să știe că anul acesta se împlinesc și 150 de ani de la moartea eroului Avram Iancu.

Portretul lui Avram Iancu a rămas pe gazonul din apropierea statuii lui Bethlen Gabor.

Alba Iulia a fost aleasă ca locație pentru acest eveniment festiv pentru că s-a dorit și aniversarea Colegiului Academic (Collegium Academicum), fondat aici în urmă cu 400 de ani de către principele Transilvaniei, Bethlen Gábor.

Sursa foto: Alba 24

articol preluat  g4media.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...