sâmbătă, 29 ianuarie 2022

Comentariu existentialist :


Cel care se consideră a fi Vladimir Putin este de fapt o dublura ( sosie) a celui care a fost colonelul de securitate Vladimir Putin. Primele două dubluri au fost înlocuite rapid deoarece aceștia au întrat atât de bine în rolul președintelui încât au crezut că chiar sant ceea ce sant adică președinte ales al Rusiei.
Adevaratul Vladimir Putin, care a fost reprezentantul lui Hristos în competiția Hrist-Antihrist pe care a pierdut-o . Reprezentantul lui Hristos ( Hristul care era Colonelul Vladimir Putin) a dispărut din această Lume Medie nr.6, imediat după ce Ierarhiile Astrale abilitate au facut anunțul că Competiția Civilizationala Hrist-Antihrist a fost câștigată de Reprezentantul Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale virtuale IOAN LORIN FORTUNA. Dacă în clauzele competiției a fost stipulat faptul că cel care pierde Competiția, dispare din această Lume atunci asta s-a și intamplat.
În multe competitii civilizationale au fost anihilate civilizational, Civilizații întregi datorită pierderii acelei competitii fiind stipulat că cel care pierde dispare. Multe Civilizații virtuale au ales să lupte pentru LIBERTATE, știind că nu mai au nimic de pierdut și au preferat să să mai beneficieze de o ultimă șansă de a scăpa de ROBIE.
CIVILIZATIA DELFINIANA ,condusă de Definos și partenera sa existențială PALMEIRA, au lăsat toate fondurile disponibile ( inainte de anihilare fiintiala) civilizației Vulturiene Albe condusă pe atunci de Prometeos cu, condiția ca dacă vreodată ieșim din ROBIA civilizatiilor Agresionale, să fie renăscuta această civilizatie.
Rușii să își aleagă prima dată un președinte legitim și să nu folosească o marionetă pe post de bau-bau cu care să santajeze pacea globală. Scris de Simion Capras(29-ian-2022).



Lorin Fortuna : Adevărul despre dispariția lui Vladimir Putin.

Din informatiile primite, prin comunicarea telepatica (cunoscuta si denumita, in limba engleza: "channeling"), de care dispun, rezulta ca in data: 13.03.2015, ora 13,13, s-a anuntat, de catre Ierarhia Extra-lumeasca Abilitata, incheierea Confruntarii civilizationale numita, in cadrul ansamblului de religii si culte religioase specific crestine: "Confruntarea dintre Hrist si Antihrist", cu victoria Gruparii de Civilizatii "Antihristice", al carei reprezentant principal sunt , in cadrul Lumii Planetare Medii (Fizice) Nr. 6, in care suntem integrati existential, a fost personalitatea previzionata de catre previzionarii: Evanghelia (Vanga) Dimitrievna, si: Gupta Swami, in timp ce reprezentantul principal al Gruparii de Civilizatii Hristice a fost: Vladimir Putin, despre care mai multe surse informationale, neoficiale, au semnalat, recent, ca a disparut.
Mentionez ca Gruparea de Civilizatii "Antihristice" nu este si Anti-IsusistaHristos si Ieshua-Isus fiind, de fapt, doua persoane diferite si nu o singura persoana, asa cum, in mod fals si subversiv, se afirma in Crestinism, mistificarea in cauza avindu-l ca initiator pe Saul din Tars.
Cauza principala a opozitiei civilizationale Anti-Hristice consta in degradarea fiintiala, pina la anihilare civilizationala, de tip religios, prin bigotizare (numita popular: "spalare de creieri"), realizata prin practicarea, in cadrul ritualurilor specifice religiei crestine ortodoxe, la nastere, la casatorie, precum si la inhumare, a botezului, degradant fiintial, ca:"rob al lui Dumnezeu" (si nu ca persoana libera !), in care, in calitate de: "Dumnezeu", este proclamat a fi fiinta individuala superioara, extra-lumeasca, numita: Hristos si intitulat a fi: "Dumnezeul nostru".
Recomand celor interesati a se consulta, in acest sens, cartea: "Fauritorul de mituri-Pavel si nascocirea Crestinismului", autor: Hyam Maccobi, editura Ahriman-International, 2013.
Lorin Fortuna - Fondator al Miscarii Misiunea Astrala Romania -Inteleapta  
Text preluat : racnetul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...