luni, 10 ianuarie 2022



COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Unde este demnitatea omului în această poză. Aici duce transformarea civilizationala prin procedeul de exorcizare în cadrul ritualurilor religioase de tip botez, maslu ,cununie și alte ritualuri . Aici incepe robia pe care o să o cunoască în momentul cand ajung în Veșnicie. Încă de aici ești transformat în vită de la jug. Oare ce fel de odihnă și pace veșnică îi așteaptă pe robi dacă încă nu au părăsit încă această Lume. Uitati -va la bătrânii și bunicii noștri cum în ultimii zece, cinsprezece ani din viață sânt supuși unui rău existențial pentru a produce suferința pentru Hristos ,care este valuta forte în următoarele lumi și uitati -va la bătrânii din Germania , Olanda, Suedia că voarba aia mor după un pahar de vin. Scris de Simion Capras ( 29-ian-2021).



Comentariu Existentialist:

Aceasta este ROBIA în care sant transformați oamenii în urma ritualurilor religioase de botez, cununie, și alte ritualuri religioase. Ceea ce traim astăzi, la această ORĂ, este rezultatul TRANSFORMĂRILOR CIVILIZATIONALE PRIN EXORCIZARE efectuat de religii și masonerii.
Religiile mari, masoneriile, organizațiile mafiote, partidele, guvernele și parlamentele unor state sant moduri de manifestare ale GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII AGRESIONALE CIVILIZATIONALE VIRTUALE, care au năpădit această Planetă încă din Lumea Medie nr.4.
Dacă ceea ce vedeți mai jos sunt considerate tradiții de mii de ani, înseamnă că nu mai avem scăpare sau mai bine zis ne spun acest lucru acele fiinte care au suferit transformări civilizationale ireversibile. Uitați-vă ce au ajuns partidele, oamenii politici, medicii, judecătorii etc. Nu mai sant ei cei care au fost cândva,. Totul se gândește după modelul egoist ( individualist) a persoanei ca el să o ducă bine iar cu restul om vedea. Așa încearcă masoneria să aplice Noua Ordine Mondială. Vedeți mai jos o parte a acestei Lumi scenariu. Scris de Simion Capras(10-ian-2022).


Catalin Ionut : La noi haorasii și sosocarii vor sa ne tina în evul-mediu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...